Serdar Saatçı Trabzonspor’da: Beşiktaş’a olay gönderme!

Trabzonspor'un Braga’dan transfer ettiği genç savunmacı Serdar Saatçı, imza için Trabzon’a geldi. Türkiye U21 Milli Takımı’ndan arkadaşı Cihan Çanak ile kente ulaşan 21 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor’a katılmanın heyecanını yaşadığını dile getirirken, altyapısından yetiştiği Beşiktaş'a yönelik çarpıcı ifadelerde bulundu.

Serdar Saatçı Trabzonspor’da: Beşiktaş’a olay gönderme!
Yayınlanma:

Serdar, "Beşiktaş’tan buraya geldim. Daha büyük bir kulübe geldim. Braga’da da çok maç oynadım ve tecrübeli döndüm. İnşallah bu ligde en iyi şekilde kendimi göstereceğim," diyerek dikkat çekti. Genç stoperin bu sözleri, Beşiktaş camiasında büyük yankı uyandırdı.

Serdar Saatçı, Trabzonspor taraftarının gönlünde taht kuracak açıklamalar yapmayı da ihmal etmedi. "Eski Avni Aker ruhunu geri getireceğiz. Beşiktaş maçında elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Taraftarlarımızı üzüntüyle evlerine göndermeyeceğiz," şeklindeki ifadeleriyle Trabzonspor’un geçmişine atıfta bulundu.

BEŞİKTAŞ’A KARŞI İLK MAÇINA ÇIKABİLİR

Serdar Saatçı, Süper Lig’in 5. haftasında oynanacak Trabzonspor-Beşiktaş mücadelesinde forma şansı bulursa, yeni takımındaki ilk maçını Beşiktaş’a karşı oynayacak. Bordo-mavililerin teknik direktörü Şenol Güneş’in görev vermesi halinde Serdar, altyapısından yetiştiği siyah-beyazlılara karşı sahaya çıkacak.

Serdar Saatçı, Beşiktaş altyapısında yetiştikten sonra 2022 yazında 2 milyon euro bedelle Braga’ya transfer olmuştu. Portekiz ekibinde geçen sezon 27 maça çıkan genç savunmacı, bu sezon ise sadece 1 maçta görev aldı. Trabzonspor ile 4+1 yıllık sözleşme imzalayan Serdar, Süper Lig’e güçlü bir geri dönüş yapmayı hedefliyor.

Serdar Saatçı, geçen sezon Portekiz temsilcisi Braga'yla 27 maçta şans bulmuş ve 2 asist yapmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.