Son 2 sezonun şampiyonu Fenerbahçe Opet, Avrupa'da yeni sezona rahat kazanarak başladı

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi C Grubu'nun ilk haftasında Fenerbahçe Opet, deplasmanda Fransa temsilcisi Villeneuve d'Ascq LM'yi 81-52 mağlup etti. Son iki yılın Avrupa Ligi şampiyonu olan Fenerbahçe Opet, bu galibiyetle 2024-2025 sezonuna güçlü bir başlangıç yaptı.

Son 2 sezonun şampiyonu Fenerbahçe Opet, Avrupa'da yeni sezona rahat kazanarak başladı
Yayınlanma:

Maça etkili başlayan Fenerbahçe, ilk periyodu 25-19 önde tamamladı. İkinci çeyrekte savunmasını daha da sertleştirerek rakibine sadece 6 sayı şansı tanıyan sarı-lacivertli ekip, devreyi 49-25 gibi farklı bir skorla önde kapattı.

Üçüncü periyotta da farkı açmaya devam eden Fenerbahçe, son çeyreğe 62-42'lik üstünlükle girdi. Final periyodunda da üstün oyununu sürdüren Fenerbahçe Opet, karşılaşmadan 81-52 galip ayrıldı.

Fenerbahçe'de Emma Meesseman 20 sayıyla takımın en skorer ismi olurken, Natasha Howard 18 sayı, Alina Iagupova ise 10 sayı ile galibiyette önemli rol oynadı. Ev sahibi ekip Villeneuve d'Ascq LM'de ise Leite 14 sayı kaydederek takımının en skorer oyuncusu oldu.

Bu sonuçla Fenerbahçe Opet, sezonun ilk maçında galibiyetle tanışarak C Grubu'nda liderlik için önemli bir adım atmış oldu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.