Spor Toto üç puanla döndü

Başkent temsilcisi Spor Toto AXA Sigorta Efeler Ligi 8'inci haftasında İzmir temsilcisi Altekma’yı 3-0 mağlup ederek parkeden üç puanla ayrılan taraf oldu.

Spor Toto üç puanla döndü
Yayınlanma:
Güncelleme:

Başkent temsilcisi Spor Toto AXA Sigorta Efeler Ligi 8'inci haftasında İzmir temsilcisi Altekma’yı 3-0 mağlup ederek parkeden üç puanla ayrılan taraf oldu. Başkent ekibi özellikle dört brezilyalı oyuncusu Leonardo, Leozinho, Wallace De Souza ve Bruno ile etkili olarak sonuca ulaştı.

BÜYÜK ÇEKİŞME VARDI

Efeler Ligi 8'inci hafta mücadelesinde Spor Toto, İzmir Atatürk Voleybol Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde yaklaşık 98 dakika süren Arzu Uzatöz ve Ferhat Büyükpamukçu hakem ikilisinin yönettiği maçta ligin yeni ekiplerinden Altekma ile karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan mücadele pandemi nedeniyle seyircisiz oynandı. Ev sahibi Altekma’nın 3 kez set sayısı attığı ilk setin sonunda serviste hata yapmayan Ankara ekibi 32-30 kazanarak setlerde 0-1 öne geçti.

DİRENCİNİ KIRDILAR

İkinci sette rakibinin direncini kıran Spor Toto Wallace De Souza ile pasör çarprazından etkili olunca bu seti 20-25 alarak setlerde 0-0 öne geçti. Bu sette özellikle savunmada hiç hata yapmayan Başkent ekibi orta hücumlarda da rakibine üstünlük sağlayarak sonuca ulaştı. Üstünlüğünü üçüncü sette de sürdüren Başkent ekibi set sonunda zorlansa da savunmada hata yapmayıp hücumda istediği topları öldürünce seti 22-25 maçı da 0-3 kazanarak haftayı üç puanla kapattı.

SALON: Atatürk Voleybol Sigorta Shop Spor Kompleksi

HAKEMLER: Arzu Uzatöz, Ferhat Büyükpamukçu

ALTEKMA: Mehmet Hacıoğlu, Yunus Emre, Buculjevic, Hugo, Ahmet, Kaan, Mehmet Özbek, Hüseyin Şahin, Berkant, Arda, Cansın, Oğuzhan Tarakçı

SPOR TOTO: Sercan, Oğulcan, Leonardo, Kemal, Leozinho, Wallace De Souza, Bruno, Deniz İvgen

SETLER: 30-32, 20-25, 22-25

SÜRE: 98 dakika (40, 26, 32)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.