Sumudica: Türk pasaportu almaya çalışıyorum

Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, Trendyol Süper Lig'de Galatasaray'a 2-1 mağlup oldukları maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

Sumudica: Türk pasaportu almaya çalışıyorum
Yayınlanma:

Rumen teknik adam, takımının iyi bir mücadele ortaya koyduğunu ifade ederek, Galatasaray'ın daha fazla pozisyon bulmasının normal olduğunu belirtti. Sumudica, Zaha gibi oyuncuların sahaya girişinin işleri daha kolay hale getirdiğini söyledi ve oyuncularının performansından gurur duyduğunu vurguladı. Takımının maçın son dakikasına kadar mücadele ettiğini belirten Sumudica, Galatasaraylı bazı oyuncuların zaman geçirmeye yönelik davranışlarından memnun olduğunu ifade etti ve bu durumun Türkiye'ye verdikleri mesajı gösterdiğini dile getirdi.

Fenerbahçe ve Galatasaray'a karşı iyi performans gösterdiklerini belirten Sumudica, şampiyonluk yarışını kimin kazanacağının kendisi için önemli olmadığını ifade etti. Oyuncularını bugünkü mücadeleleri nedeniyle tebrik eden teknik adam, Türkiye'de çalışmanın bazen zor olduğunu söyledi.

Sumudica, şampiyonluk yarışında düşman kazanmak istemediğini belirterek, Anadolu takımlarının eksik kadroyla mücadele etmesinin zor olduğunu dile getirdi. Türkiye'yi sevdiğini ifade eden Sumudica, Türk pasaportu almak istediğini belirtti ve Gaziantep'i, geçen yıl Suudi Arabistan'da kazandığı maaşın kat kat fazlasını kazanmasına rağmen kalbinde bir özel yer olarak nitelendirdi. Türkiye ile Romanya arasındaki ticaret nedeniyle ülkelerin birbirlerini tanıdığını söyleyen Sumudica, Türk pasaportunu almaya çalıştığını ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.