Süper Kupa finali ne zaman oynanır? İhtimaller arasında iki tanesi olası!

Galatasaray Fenerbahçe derbisine sahne olacak Süper Kupa karşılaşmasının Riyad'da oynanmamasının ardından futbolseverler karşılaşmanın akıbetini araştırmaya başladı. İşte Süper Kupa maçının oynanması için muhtemel tarihler...

Süper Kupa finali ne zaman oynanır? İhtimaller arasında iki tanesi olası!
Yayınlanma:

Riyad'da oynanması planlanan ancak iptal edilen Turkcell Süper Kupa maçının yeni tarihi konusundaki belirsizlik, futbol tutkunlarının merak konusu haline geldi. Ancak, maçın oynanacağı zaman dilimi konusunda bazı olası alternatifler göz önünde bulunduruluyor.

Süper Kupa'nın oynanabileceği uygun zaman dilimleri arasında yeni yılın ilk ayının sonlarına doğru bir boşluk olduğu gözlemleniyor. Ocak sonu ve Şubat başı, takımların yoğun maç programına rağmen maçın yapılması için potansiyel bir dönem olarak göz önünde bulunduruluyor.

Türkiye Kupası maçlarının yanı sıra Şubat ve Mart aylarında Avrupa kupalarının takvime eklenmesiyle birlikte, maçın oynanabileceği uygun zaman dilimleri daralmaya başlıyor. Mart ayının son haftasında milli maç arasının olması, bir başka potansiyel zaman dilimi olarak düşünülüyor.

Avrupa kupalarından erken elenme durumunda ise Nisan ayı içerisinde hafta içi günlerinde maç için bir boşluk oluşabilir. Bu durumda, Süper Kupa'nın Nisan ayı içerisindeki boş zaman dilimlerinden birinde düzenlenmesi söz konusu olabilir.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.