Süper Lig'de düşme kalma bilmecesinin detayları: İhtimaller denizi...

Süper Lig'in 37. haftasında İstanbulspor ve Fatih Karagümrük, ligden düşen ilk iki takım oldu. Ancak ligde kalma mücadelesi henüz sona ermedi. Beş takımın daha küme düşme riski bulunuyor ve son hafta maçları, bu takımlar için hayati önem taşıyor. İşte düşme potasındaki takımların durumu ve ihtimalleri...

Süper Lig'de düşme kalma bilmecesinin detayları: İhtimaller denizi...
Yayınlanma:

Pendikspor: Milyonda Bir İhtimal Pendikspor'un kümede kalma şansı oldukça düşük. Ankaragücü'nün yenilmesini ve Hatayspor'un puan kaybetmesini beklemek zorunda olan Pendikspor, Gaziantep FK'yi en az 26 farkla yenerek averajı kapatmak zorunda. Bu senaryo neredeyse imkansız görünüyor.

Hatayspor: Kazanmak Şart: Hatayspor, kümede kalmak için mutlak galibiyet almak zorunda. Kazandıktan sonra Ankaragücü'nün puan kaybetmesini veya Konyaspor'un yenilmesini bekleyecek.

Ankaragücü: Trabzonspor'u Yenmek Zorunda: Ankaragücü, Hatayspor'un puan kaybetmesini bekleyecek ya da Trabzonspor'u deplasmanda yenerek ligde kalmayı garantileyecek.

Konyaspor: Galatasaray'dan Puan Almak Zorunda: Konyaspor, Hatayspor ve Ankaragücü'nün puan kaybetmesini bekleyecek. Son hafta Galatasaray'dan puan alırsa diğer maçlara bakmadan ligde kalacak.

Gaziantep FK: Bir Puan Yeter Gaziantep FK, Hatayspor'un puan kaybetmesini bekleyecek. Son hafta Pendikspor karşısında bir puanla ligde kalmayı garantileyecek.

4'lü Averaj Durumu Gaziantep FK, Konyaspor, Ankaragücü ve Hatayspor'un 41 puanda buluşma ihtimali bulunuyor. Dörtlü averajda en çok puan toplayanlar sırasıyla şöyle:

Konyaspor - 11 puan

Hatayspor - 9 puan

Ankaragücü - 8 puan

Gaziantep FK - 3 puan

Süper Lig'de Puan Durumu

14. Gaziantep FK - 41 puan

  1. Konyaspor - 41 puan
  2. Ankaragücü - 40 puan
  3. Hatayspor - 38 puan
  4. Pendikspor - 37 puan

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.