Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu

Ümraniyespor Spor Toto Süper Lig'in 35. haftasında evinde Ankaragücü'ne 2-1 mağlup oldu. İstanbul temsilcisi bu sonuçla beraber Spor Toto Süper Lig'de küme düşen ilk takım oldu.

Süper Lig'e veda eden ilk takım belli oldu
Yayınlanma:

Ümraniyespor Ankaragücü maçında puan kaybetmesiyle beraber küme düşen ilk ekip oldu. İstanbul temsilcisi 27 puan topladığı Süper Lig'de küme düşmekten kurtulamadı.

Karşılaşmada goller; 18. dakikada Malcuit, 25. dakikada Umut Nayir ve 71. dakikada Milson'dan geldi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarına açıklamalar yapan Ümraniyespor Teknik Direktörü Mustafa Er şöyle konuştu:

mustafaer.jpg

"Son derece üzgünüz. Maalesef bize yakışmayacak oyunla bitirdik. Mücadele etmeden kaybetmek üzücü. Bunu kabullenemiyorum. Oyuncu grubunun tamamını bunun içine katamadık. Düşmemek için oynayan takım böyle mücadele edemez." ifadelerini kullandı.

Göreve geldikleri günden bu yana takımdaki bazı sıkıntıları çözemediklerini vurgulayan Mustafa Er, "Burada herkesi inandırmak gerekiyor. Bu süreçte sözleşmesini feshedip giden ya da sakatım deyip oynamayanlar oldu. Belki üst üste 2 galibiyeti çıkarabilseydik... Maalesef olmadı. Camiadan özür diliyoruz. Bu şekilde olmamalıydı. Mücadele etmeden ve direnmeden teslim olmak yakışmıyor. Çok üzgünüz. Bundan sonraki süreci hep beraber takip edeceğiz" ifadelerini kullandı.

Önce gol sonra penaltı iptal edildi

Müsabakanın 29. dakikasında Ankaragücü, Andrej Djokanovic ile golü buldu ancak hakem Mete Kalkavan gol öncesinde düdük çaldı ve Mustafa Eser'in topa elle temas ettiğini belirterek penaltı noktasını gösterdi golü geçersiz saydı. 31. dakikada VAR'dan gelen uyarıyla pozisyonu izleyen Kalkavan penaltı kararını iptal etti. Düdül golden önce çalındığı için gol de geçersiz sayıldı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.