Szymanski gol attı, Livakovic kırmızı kart gördü

UEFA Uluslar Ligi A Ligi 1. Grup 4. hafta maçında Polonya, Hırvatistan ile karşılaştı.

Szymanski gol attı, Livakovic kırmızı kart gördü
Yayınlanma:

Fenerbahçeli futbolcu Sebastian Szymanski, maçta bir gol atarken, Hırvat kaleci Dominik Livakovic kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Maçın başlama düdüğüyle birlikte ev sahibi Polonya, 5. dakikada Piotr Zielinski'nin golüyle öne geçti. Hırvatistan ise 19 ve 26. dakikalarda Borna Sosa, Petar Susic ve Luka Baturina'nın golleriyle 3-1'lik üstünlüğü yakaladı. Polonya, ilk yarının son dakikalarında Nicola Zalewski'nin attığı golle farkı bire indirdi ve ilk yarı 3-2 sona erdi.

İkinci yarıda daha dengeli bir oyun sergilendi. 25 yaşındaki Szymanski, Robert Lewandowski'den aldığı pasla ceza sahasına girerek harika bir vuruşla eşitliği sağladı. Ancak, 76. dakikada Livakovic, Lewandowski’ye yaptığı sert müdahale sonrası hakem Alejandro Hernandez tarafından kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı.

Kalan sürede başka gol olmayınca, mücadele 3-3'lük eşitlikle tamamlandı. Bu sonuçla Hırvatistan puanını 7'ye yükselterek ikinci sıradaki yerini korurken, Polonya 4 puanla üçüncü sırada kaldı. Grubun diğer maçında İskoçya ile Portekiz golsüz berabere kaldı.

Polonya, 15 Kasım Cuma günü Portekiz deplasmanına çıkacak, Hırvatistan ise İskoçya’ya konuk olacak.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.