TFF kongresinde Niyazi Akdaş sürprizi: 'Mehmet Büyükekşi'nin listesinde' iddialarında yeni gelişme!

Türk futbolu için kritik öneme sahip TFF başkanlık seçimleri bugün Ankara'da gerçekleştiriliyor. Ankara kulislerinde konuşulan en çok ses getiren konulardan olan 'Niyazi Akdaş'ın Mehmet Büyükekşi'nin yönetim listesinde olduğu' iddialarının ardından anadolugazete.com.tr bu iddiaların aksine bilgilere ulaştı.

TFF kongresinde Niyazi Akdaş sürprizi: 'Mehmet Büyükekşi'nin listesinde' iddialarında yeni gelişme!
Yayınlanma:

TFF başkanını Ankara'da seçiyor. Mehmet Büyükekşi ve İbrahim Hacıosmanoğlu'nun aday olduğu seçim, Türk futbolunun geleceği için büyük önem arz ediyor.

NİYAZİ AKDAŞ, BÜYÜKEKŞİ'NİN LİSTESİNDE Mİ?

Ankara'daki kulislerde dolaşan iddialara göre ise eski Gençlerbirliği Başkanı Niyazi Akdaş'ın, Mehmet Büyükekşi'nin yönetim listesinde olduğu aktarıldı.

Bu bilgilerin servis edilmesinin ardından anadolugazete.com.tr konu ile ilgili yeni bilgilere ulaştı.

Niyazi Akdaş'ın mevcut TFF Başkanı ve bugün gerçekleştirilen seçimlerde yeniden aday olan Mehmet Büyükekşi yönetim listesinde bulunduğu bilgisi doğru değil.

BÜYÜKEKŞİ, AKDAŞ'I UYGUN BULMADI!

anadolugazete.com.tr'nin ulaştığı bilgilere göre Niyazi Akdaş'ın Mehmet Büyükekşi'nin yönetim kuruluna yazılması gündeme geldi. Ancak iddiaların aksine Akdaş'ın yönetim kurulu listesinde olduğu bilgisi gerçeği yansıtmıyor.

Büyükekşi'nin, Süper Lig'de kulüp dengelerini gözeterek yönetim kurulunu buna göre düzenlemek istediği, bu sebeple oylamaya etkisi bulunmama ihtimalini göz önünde tutarak Akdaş'ı yönetim kurulu listesine yazmadığı düşünülüyor.

Niyazi Akdaş'ın ismi söylenenlerin aksine yönetim kurulunda değil denetim kurulunda bulunuyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.