TFF seçimi için bir adım daha: Yeterli imza sayısına TFF'den yalanlama!

İstanbulspor'un Başkan Yardımcısı Bayram Saral, Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) 18 Temmuz'dan önce olağanüstü genel kurula gitmesi için gerekli yasal imza sayısını topladıklarını açıkladı. Ancak TFF'den yapılan açıklamada yeterli sayıya ulaşılamadığı aktarıldı.

TFF seçimi için bir adım daha: Yeterli imza sayısına TFF'den yalanlama!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Bayram Saral, yapılan çalışmalar neticesinde 136 imza toplandığını belirterek, bu sayının yakın zamanda 150-200'e ulaşmasını beklediklerini ifade etti. Bu imza sayısının olağanüstü genel kurul için yeterli olduğunu belirten Saral, TFF'nin bu süreci hızlandırması gerektiğini vurguladı.

Saral, yaptığı açıklamada, "TFF'nin 18 Temmuz'dan önce seçime gitmesi için 136 imza topladık. Bu sayı yakında 150-200'ü bulacak. Olağanüstü Genel Kurul için yeterli sayıyı aştık. İyi niyetli bir TFF ve başkanı, isterse bu seçimi Haziran ayının ilk haftasına yetiştirir." şeklinde konuştu.

TFF'NİN AÇIKLAMASI ŞÖYLE

"Türkiye Futbol Federasyonu'na olağanüstü kongre çağrısıyla ulaşan imza sayısı bugün itibarıyla 109'dur"

KULÜPLER BİRLİĞİNDEN BİR CEVAP DAHA

Yalanlamanın ardından Kulüpler Birliği'nden bir açıklama daha geldi. Kulüpler Birliği 136 imzayı noter huzurunda belgeleyeceğini ve kamuoyuna duyuracağını açıkladı.

"Toplanan 136 imza birazdan noter onaylı belgelerle basın ile paylaşılacak."

TFF’nin açıklamasına yanıt veren Ecmel Faik Sarıalioğlu: Eğer imzalar sahteyse, Noterler de sahtekar demek ki. Bu kadar basit. Türkiye Cumhuriyeti’nin bir kıymeti yok. Böyle bir şey olabilir mi?

136 İMZANIN NOTER ONAYLI BELGELERİ

belge.jpg

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.