Ceyhun Kazancı kimdir? Ceyhun Kazancı nereli, hayatı ve kariyeri?

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun seçilmesiyle birlikte, yönetim kuruluna giren isimler arasında dikkat çeken bir isim olan Ceyhun Kazancı kimdir? Ceyhun Kazancı nereli? Ceyhun Kazancı hayatı ve kariyeri? İşte detaylar...

Ceyhun Kazancı kimdir? Ceyhun Kazancı nereli, hayatı ve kariyeri?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu oldu. Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulunda yer alan Ceyhun Kazancı kimdir? Ceyhun Kazancı nereli? Ceyhun Kazancı hayatı ve kariyeri? İşte detaylar...

CEYHUN KAZANCI KİMDİR?

1979 yılında İstanbul'da doğan Ceyhun Kazancı, tüm eğitim hayatını İstanbul'da tamamladı. Kazancı, 1998 yılında Galatasaray Lisesi'nden mezun oldu. Kazancı lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olarak tamamladı.

Ceyhun Kazancı, profesyonel kariyerinde birçok önemli şirkette görev aldı. ArcelorMittal, International Stadia Group, Procas Sportif Danışmanlık, IMG Doğuş, Asset Sportif, E-Kent ve Passolig gibi şirketlerde çeşitli pozisyonlarda bulundu. Spor dünyasında da önemli roller üstlenen Kazancı, Çaykur Rizespor’da Genel Sekreterlik görevini yürüttü. Daha sonra Beşiktaş'ta Genel Müdürlük görevini üstlenen Kazancı, siyah-beyazlı kulüpte aynı zamanda sportif direktör olarak da görev yaptı. Bu iki önemli görevi aynı anda başarıyla yürüttü.

26 Temmuz 2023'te Beşiktaş'taki görevinden ayrılan Ceyhun Kazancı, şimdi Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nun yönetim kurulunda yer alıyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.