THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Almanya'da devirdi

THY EuroLeague 2024-2025 sezonunun 4. haftasında Fenerbahçe Beko, Almanya deplasmanında ALBA Berlin'i 78-71 yenerek dördüncü maçta üçüncü galibiyetini aldı.

THY EuroLeague'de Fenerbahçe Beko, ALBA Berlin'i Almanya'da devirdi
Yayınlanma:

Sezona güçlü bir başlangıç yapan sarı-lacivertliler, Berlin'deki mücadelenin başında dengeli bir oyun sergiledi. İlk çeyrek 16-15 ALBA Berlin üstünlüğüyle sona ererken, Fenerbahçe Beko ikinci çeyrekte daha baskın bir performans göstererek devreyi 38-31 önde kapattı.

Maçın ikinci yarısında da kontrolü elinde tutan Fenerbahçe, üçüncü çeyreği 58-47 gibi rahat bir skorla tamamladı. Son çeyrekte ALBA Berlin geri dönme çabaları gösterse de, Fenerbahçe Beko üstünlüğünü koruyarak maçı 78-71 kazandı.

Fenerbahçe’de Nigel Hayes 14 sayı ve 5 ribauntla dikkat çekerken, Baldwin 13, Biberovic ve Melli ise 12’şer sayı ile galibiyete katkı sağladı. Maçın diğer skorerleri ise Marjanovic 8, Pierre 6, Zagars 5, Sertaç 3, Hall 2, Colson 2 ve Birch 1 olarak sıralandı.

Bu sonuçla Fenerbahçe Beko, dördüncü maçında üçüncü galibiyetini alırken, ALBA Berlin ise tek galibiyette kaldı.

Fenerbahçe, bir sonraki EuroLeague karşılaşmasında Ergin Ataman'ın çalıştırdığı Panathinaikos'u kendi sahasında ağırlayacak.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.