Trabzonspor - Beşiktaş maçında tartışmalı anlar

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, Beşiktaş'ı konuk ettiği maçta önemli ve tartışmalı pozisyonlar yaşandı. Papara Park'ta oynanan karşılaşma, hakem kararları nedeniyle büyük bir çekişmeye sahne oldu.

Trabzonspor - Beşiktaş maçında tartışmalı anlar
Yayınlanma:

Maçın 13. dakikasında, Beşiktaşlı Rafa Siva'nın Trabzonsporlu Edin Visca'nın müdahalesiyle yerde kalmasının ardından hakem Ali Şansalan, başlangıçta Beşiktaş lehine serbest vuruş kararı verdi. Ancak VAR'dan gelen uyarıyla pozisyonu yeniden izleyen Şansalan, Visca'ya kırmızı kart gösterdi.

MASUAKU'NUN FAULÜ VE SARI KART

Maçın 14. dakikasında Beşiktaş'ın sol bek oyuncusu Arthur Masuaku'nun Trabzonsporlu Enis Bardhi'ye yaptığı faul, maçın diğer bir tartışmalı anını oluşturdu. Hakem Ali Şansalan, Masuaku'ya sarı kart gösterdi ve oyunun serbest vuruşla devam etmesini sağladı. Kullanılan serbest vuruş sonucunda Trabzonspor öne geçti.

TRABZONSPOR'UN TEPKİSİ

Trabzonsporlu oyuncular ve bordo-mavili tribünler, Masuaku'nun kırmızı kart görmemesi nedeniyle hakemin kararına büyük tepki gösterdi. Bu olay, maçın atmosferini iyice gerdi.

ŞENOL GÜNEŞ'TEN SERT TEPKİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, maçın hakem kararlarına karşı büyük bir tepki gösterdi. Visca'ya gösterilen kırmızı kart ve Masuaku'nun kırmızı kart görmemesi, Güneş’in öfkesini artırdı ve teknik direktör maç sonrası hakem kararlarını sert bir şekilde eleştirdi (HABER7)

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.