Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski yıldızı ile görüşüyor: Attila Szalai, Süper Lig'e mi dönecek?

Son dakika transfer haberlerine göre, Attila Szalai'nin bir yıl sonra Süper Lig'e geri dönme ihtimali gündeme geldi. Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski stoperi Attila Szalai'yi kiralamak için Hoffenheim ile görüşmelere başladı.

Trabzonspor, Fenerbahçe'nin eski yıldızı ile görüşüyor: Attila Szalai, Süper Lig'e mi dönecek?
Yayınlanma:

Fenerbahçe, 2020-21 sezonunun ara transfer döneminde Apollon Limassol'den 3.86 milyon euroya transfer ettiği Szalai'yi, iki buçuk yıl sonra Hoffenheim'a 12.3 milyon euro karşılığında satmıştı. Ancak Macar stoper, Hoffenheim'da beklenen performansı gösteremedi ve geçtiğimiz sezon devre arasında Freiburg'a kiralandı.

Macar stoperin tekrar Süper Lig'e dönme olasılığı belirdi. Sabah'ın haberine göre Trabzonspor, Szalai'yi kiralamak için Hoffenheim ile resmi görüşmelere başladı. Geride bıraktığımız sezon Hoffenheim ve Freiburg formalarıyla sadece 8 maça çıkabilen ve toplamda 435 dakika süre alabilen Szalai, yeniden Süper Lig'de kendini kanıtlama fırsatı bulabilir.

Attila Szalai, Macaristan'ın EURO 2024 kadrosunda da kendisine yer bulamamıştı. Szalai, Fenerbahçe formasını ise 117 kez giymiş ve 7 gol 4 asistlik katkı yapmıştı. 26 yaşındaki savunma oyuncusu sol bek pozisyonunda da forma giyebiliyor.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.