Trabzonspor, ilk galibiyetini 5 gollü maçta aldı: Trabzonspor 3-2 Konyaspor

Trendyol Süper Lig'in 7. haftasında Trabzonspor, TÜMOSAN Konyaspor'u 3-2 mağlup ederek sezonun ilk galibiyetini elde etti.

Trabzonspor, ilk galibiyetini 5 gollü maçta aldı: Trabzonspor 3-2 Konyaspor
Yayınlanma:

Papara Park'ta oynanan karşılaşmada Trabzonspor'un gollerini Edin Visca ve Simon Banza (2) kaydetti. Bordo-mavililer, ligdeki ilk 5 maçında beraberlik serisinin ardından nihayet 3 puanla tanıştı.

Maçın 16. dakikasında Edin Visca'nın golüyle öne geçen Trabzonspor, 24. dakikada Konyaspor'dan Adil Demirbağ’ın golüyle beraberliği gördü. İlk yarının uzatma dakikalarında sahneye çıkan Simon Banza, 45+4'te penaltıdan attığı golle takımını tekrar öne geçirdi. Banza, ikinci yarıda da etkisini sürdürerek 54. dakikada bir gol daha buldu ve durumu 3-1’e getirdi.

Konyaspor, 80. dakikada Umut Nayir ile bir penaltı şansı yakalasa da, Nayir’in şutu direkten döndü ve takım farkı kapatma fırsatını değerlendiremedi. Konyaspor'da 89. dakikada Hamidou Keyta farkı bire indirse de bu gol sadece skoru belirledi ve Konyaspor rakibine 3-2 yenildi. Trabzonspor, bu sonuçla puanını 8'e çıkararak 9. sıraya yükselirken, aynı puandaki Konyaspor 10. sırada yer aldı.

Trabzonspor, gelecek hafta Hatayspor deplasmanında yeni bir galibiyet peşinde koşacak. Konyaspor ise Eyüpspor’u kendi sahasında konuk edecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.