Trabzonspor, Thomas Meunier sonrası sağ bekini buldu: Pedro Jorge Gonçalves Malheiro, Trabzonspor'da

Trabzonspor, 23 yaşındaki Portekizli futbolcu Pedro Jorge Gonçalves Malheiro ile 4+1 yıllık sözleşme imzaladı.

Trabzonspor, Thomas Meunier sonrası sağ bekini buldu: Pedro Jorge Gonçalves Malheiro, Trabzonspor'da
Yayınlanma:

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ, Borsa İstanbul’a ve Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) gönderdiği açıklamada, Pedro Jorge Gonçalves Malheiro ile yapılan anlaşmanın detaylarını duyurdu. Anlaşmaya göre, oyuncunun yıllık garanti ücreti şu şekilde belirlendi: 2024-2025 sezonunda 830 bin avro, 2025-2026 sezonunda 830 bin avro, 2026-2027 sezonunda 830 bin avro ve 2027-2028 sezonunda 882 bin avro. Kulüp tarafından opsiyon hakkının kullanılmasının durumunda, 2028-2029 sezonunda Malheiro’ya 986 bin avro garanti ücret ödeneceği belirtildi.

Ayrıca, futbolcunun menajerlik hizmet bedeli olarak brüt ücretin yüzde 4,8’i oranında ödeme yapılacağı kaydedildi.

KAP'ta yer alan bir diğer açıklamada ise, Malheiro'nun kesin transferi için Boavista ile anlaşma sağlandığı bildirildi. Anlaşmaya göre, Boavista FC'ye sözleşme fesih bedeli olarak 2 milyon avro 3 taksit halinde ödenecek. Ayrıca, futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda Boavista FC'ye transfer bedelinin yüzde 10’u ödenecek.

Trabzonspor'da deneyimli Belçikalı sağ bek Thomas Meunier sözleşmesini tek taraflı feshederek Fransız takımı Lille ile anlaşmıştı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.