Trabzonspor’da Abdullah Avcı dönemi sona erdi

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi St. Gallen'e elenen Trabzonspor’da, teknik direktör Abdullah Avcı ile yollar resmen ayrıldı. Avrupa defterinin kapanmasının ardından alınan bu karar, bordo-mavili camiada yeni bir dönemin başlangıcını işaret ediyor.

Trabzonspor’da Abdullah Avcı dönemi sona erdi
Yayınlanma:

Trabzonspor Kulübü, Abdullah Avcı ile yolların ayrıldığını resmi bir açıklamayla duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada, "Şirketimiz ile Profesyonel Futbol Takımı Teknik Direktörümüz Sayın Abdullah Mucib Avcı arasındaki 30.06.2025 bitiş tarihli teknik adam sözleşmesi yapılan görüşmeler neticesinde karşılıklı olarak feshedilmiştir." ifadeleri yer aldı. Ayrıca, Abdullah Avcı’nın sözleşme kapsamındaki alacaklarının yarısından feragat ettiği belirtildi.

AVCI BEKLENTİLER ALTINDA KALDI

Trabzonspor'daki ikinci döneminde 44 resmi maça çıkan Abdullah Avcı, bu karşılaşmalarda 25 galibiyet, 6 beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı. Bu süreçte takımına 1,84 puan ortalaması kazandıran Avcı, elde edilen sonuçların beklentilerin altında kalması nedeniyle eleştirilerin hedefi olmuştu.

YENİ TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

Abdullah Avcı ile yolların ayrılmasının ardından, Trabzonspor'da yeni teknik direktör arayışları başladı. Bordo-mavili kulübün, tecrübeli teknik adam Şenol Güneş veya genç teknik direktör Fatih Tekke ile görüşmelere başladığı ve bu isimlerden birinin takımı devralmasının beklendiği öğrenildi.

TRABZONSPOR’DA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR

Avrupa’ya veda ve ligde alınan başarısız sonuçların ardından Trabzonspor’da yeni bir dönemin başlangıcı için çalışmalar sürüyor. Kulüp, taraftarlarına yeniden başarılarla dolu bir sezon yaşatmak adına yeni bir teknik kadro ile sahada yer almayı hedefliyor.

SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.