Transfer Var: Barış Alper Premier Lig'e gidebilir | Fenerbahçe'de Beto gündemi | Beşiktaş Immobile'ye gün sayıyor

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Barış Alper Premier Lig'e gidebilir | Fenerbahçe'de Beto gündemi | Beşiktaş Immobile'ye gün sayıyor
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, yaz transfer döneminde kadrolarını güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de transfer haberleri ve iddiaları, futbolseverlerin dikkatini çekiyor. İşte son gelişmeler:

bentelefonum.jpg

BEŞİKTAŞ, CİRO IMMOBİLE TRANSFERİNİ BİTİRDİ

Beşiktaş, Lazio'nun golcü oyuncusu Ciro Immobile'yi kadrosuna katmak için uzun süredir sürdürdüğü görüşmelerde sona geldi. Roma'ya giden Beşiktaş yönetimi, Lazio ile bonservis konusunda anlaşma sağladı. Bu transfer, Siyah-Beyazlı taraftarlar arasında büyük heyecan yarattı. (Kaynak: AKŞAM)

MERT ÇETİN, BODRUM FK'YE YAKIN

Hellas Verona'dan ayrılan tecrübeli savunma oyuncusu Mert Çetin, Bodrum FK'nın radarına girdi. Ege temsilcisi, Mert Çetin'e sıcak bakıyor ve transferin yakın zamanda tamamlanması bekleniyor.

TRABZONSPOR, PAUL ONUACHU İÇİN TEKLİFİNİ YÜKSELTTİ

Trabzonspor, Southampton'da forma giyen Nijeryalı forvet Paul Onuachu için teklifini 6.5 milyon euroya çıkardı. Southampton ise fiyatı 9 milyon euroya düşürdü. Pazarlıkların kıran kırana sürdüğü bildiriliyor. (Kaynak: FANATİK)

rabiot2.jpg

GALATASARAY, ADRİEN RABİOT İÇİN HIZLANDI

Galatasaray, Juventus'un orta saha oyuncusu Adrien Rabiot'u kadrosuna katmak için çalışmalarını hızlandırdı. Ancak, Liverpool'un da devreye girmesiyle transfer yarışının kızıştığı belirtiliyor. (Kaynak: FOTOMAÇ)

FENERBAHÇE, ALLAN SAİNT-MAXİMİN'İ DUYURMAYA HAZIRLANIYOR

Fenerbahçe, Newcastle United'ın yıldız kanat oyuncusu Allan Saint-Maximin'i birkaç gün içinde resmen duyuracak. Sarı-Lacivertliler, bu transferle hücum hattını güçlendirmeyi hedefliyor. (Kaynak: FOTOMAÇ)

EN-NESYRİ VE NİCLAS FÜLLKRUG İÇİN ALTERNATİF ARAYIŞI

Fenerbahçe, Sevilla'nın forveti En-Nesyri'yi beklemeye aldı. Acil forvet arayışında olan Sarı-Lacivertliler, Niclas Füllkrug'u hedefleri arasına aldı. (Kaynak: FOTOMAÇ)

beto-001.jpg

FENERBAHÇE, BETO İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Al-Qadsiah'ın fiyat yükseltip Sevilla ile anlaştığı En-Nesyri'de geri adım atan Fenerbahçe, Everton'dan Beto'yu transfer listesine aldı. (Kaynak: SÖZCÜ)

barisalger.jpg

BARIŞ ALPER YILMAZ'A BORUSSİA DORTMUND VE NAPOLİ TALİP

Galatasaray'ın genç yıldızı Barış Alper Yılmaz, Borussia Dortmund ve Napoli'nin transfer radarında. Sarı-Kırmızılılar, milli futbolcudan 30 milyon euronun üstünde bonservis bekliyor. (Kaynak: TAKVİM)

CENK TOSUN, FENERBAHÇE VE BEŞİKTAŞ ARASINDA

Fenerbahçe ile anlaşan Cenk Tosun, Beşiktaş'la son bir görüşme yaptıktan sonra kararını açıklayacak. (Kaynak: TAKVİM)

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.