Transfer Var: Beşiktaş yabancıları gönderemiyor | Medina için bir kez daha | Galatasaray imzaya kaldı

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Beşiktaş yabancıları gönderemiyor | Medina için bir kez daha | Galatasaray imzaya kaldı
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Süper Lig’de yaz transfer dönemi tüm hızıyla devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi dev kulüpler, kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Avrupa’nın önde gelen liglerinde de yankı bulan transfer iddiaları ve kulüplerin hedefindeki isimler, futbolseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. İşte son günlerde Süper Lig ve Avrupa futbolunda öne çıkan transfer gelişmeleri:

BEŞİKTAŞ TRANSFERDE SONA YAKLAŞTI

Beşiktaş, Angelo ile kiralanması için her konuda anlaştı. Ayrıca Sergio Reguilon ile de son pürüzler giderilmeye çalışılıyor.

TRABZONSPOR BİR KEZ DAHA ONUACHU DEDİ

Weghorst'un Ajax ile anlaşmasının ardından Trabzon'da ibre Onuachu'ya döndü. Bonservis için pazarlık sürüyor.

FENERBAHÇE MEDİNA İÇİN PAZARLIKTA

Boca Juniors'ın yıldızı Medina için Fenerbahçe nabız yoklamaya devam ediyor. Ferdi'nin satışı sonrası bonservis pazarlığına oturanFenerbahçe işi bitirmek istiyor.

COLLEY GİTTİ, ABOU GİTMİYOR

Beşiktaş'ın göndermek istediği isimlerden olan Omar Colley, Yunanistan ekibi PAOK ile anlaştı. Aboubakar ise kulüpte kalıp maaşını almaya devam etmek istediğini söyledi. Chamberlain ise İngiltere'den gelen teklifleri reddetti.

GALATASARAY'DA İŞ İMZAYA KALDI

Okan Buruk'un raporu doğrultusunda ilerleyen Galatasaray iki isim ile ilerleme kaydetti. Galatasaray Jakobs ve Hermoso'yu bitirmek üzere.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.