Transfer Var: Fenerbahçe Felix'in peşinde | Galatasaray'da sağ bek çıkmazı | Beşiktaş'dan dev teklif | Trabzonspor'a Cham!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Fenerbahçe Felix'in peşinde | Galatasaray'da sağ bek çıkmazı | Beşiktaş'dan dev teklif | Trabzonspor'a Cham!
Yayınlanma:

DERLEME: ÖMERCAN ÖZMEN

Süper Lig'in devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları Transfer Var'da sizlerle...

GALATASARAY'DA BARIŞ ALPER YILMAZ'A YOĞUN İLGİ

Galatasaray'ın genç yeteneği Barış Alper Yılmaz, Avrupa kulüplerinin radarında. 24 yaşındaki hücum oyuncusuna İtalya, İngiltere ve Almanya'nın önemli kulüpleri talip oldu. (Kaynak: AKŞAM)

TRABZONSPOR ONUACHU, SZALAİ VE CHAM TRANSFERLERİNİ BEKLİYOR

Trabzonspor, Onuachu, Szalai ve Cham ile anlaşma sağladı ancak bonservis problemleri hala çözülmüş değil. Üç oyuncu da Trabzonspor'u beklerken, yönetim bu süreci hızlandırmak için kaynak arayışında. (Kaynak: FANATİK)

FERDİ KADIOĞLU İÇİN PREMİER LİG DEVLERİ DEVREDE

İngiliz basını, Avrupa'nın önemli kulüplerinin hedefinde olan Ferdi Kadıoğlu'nun Manchester United ile görüşmelere başlayacağını yazdı. Arsenal ve Wolverhampton'ın da Fenerbahçe'nin kapısını çaldığı belirtiliyor. (Kaynak: AKŞAM)

BEŞİKTAŞ'IN HEDEFİNDE ARKADİUSZ MİLİK VAR

İtalyan basını, Beşiktaş'ın Ciro Immobile'den sonra Juventus ile yollarını ayırmaya hazırlanan Arkadiusz Milik ile ilgilendiğini yazdı. (Kaynak: FANATİK)

GALATASARAY VE SCOTT MCTOMİNAY ANLAŞTI

Galatasaray, Manchester United'ın orta saha oyuncusu Scott McTominay ile prensipte anlaştı. Manchester United ile yapılacak mutabakat için geri sayım başladı. (Kaynak: FANATİK)

FENERBAHÇE'DEN CENK TOSUN HAMLESİ

Serdar Dursun'la sözleşme uzatmayan ve Bertuğ Yıldırım'dan olumlu yanıt alamayan Fenerbahçe, Cenk Tosun ile anlaşmaya vardı. Sarı-lacivertliler, yerli forvet kontenjanını Cenk Tosun ile 2 yıllığına doldurdu. (Kaynak: FANATİK)

TRABZONSPOR'DA MEUNİER BELİRSİZLİĞİ

Trabzonspor'a devre arasında gelen Meunier, sözleşmesi gereği 20 Temmuz'a kadar istediği takıma gidebilir. Bu ayrılık gerçekleşirse Trabzonspor, Roma'nın sağ beki Rick Karsdorp için harekete geçecek. (Kaynak: FOTOMAÇ)

BEŞİKTAŞ'TAN MAXİM DE CUYPER İÇİN DEV TEKLİF

Beşiktaş, Club Brugge forması giyen sol bek Maxim de Cuyper için büyük bir teklif hazırlıyor. Siyah-beyazlılar, Ersin Destanoğlu ve Muleka ile birlikte Belçika ekibine bir miktar para önerecek. (Kaynak: FOTOMAÇ)

GALATASARAY'IN SAĞ BEK HEDEFİNE İKİ YENİ TALİP

Galatasaray'ın Rennes'den sağ bek Guela Doue ile her konuda anlaştığı belirtilirken, Roma ve Bournemouth'un daha yüksek tekliflerle devreye girdiği öğrenildi. 21 yaşındaki oyuncu Galatasaray'la görüşmeleri askıya aldı. (Kaynak: FANATİK)

FENERBAHÇE, ALAN SAİNT-MAXİMİN TRANSFERİNDE MUTLU SONA ULAŞTI

Fenerbahçe, Al-Ahli'den Fransız yıldız Alan Saint-Maximin'i kiralık olarak kadrosuna katıyor. Transferle ilgili tüm pürüzler ortadan kalkmış durumda ve işlemin birkaç gün içinde tamamlanması bekleniyor. (Kaynak: FANATİK)

GALATASARAY, IVAN PERİSİC İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Galatasaray, Hırvat yıldız Ivan Perisic ile ilk görüşmelerini gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılılar, Avrupa futbolunun önemli isimlerinden biri olan Perisic ile ciddi şekilde ilgileniyor. (Kaynak: FOTOMAÇ)

JOSE MOURİNHO'NUN EN-NESYRİ ISRARI

Roma teknik direktörü Jose Mourinho, ileri uçta istediği isim olan En-Nesyri'den vazgeçmiyor. Diğer tüm seçenekler bekletiliyor ve bu hafta yapılacak girişimlerle dev transferin gerçekleşmesi bekleniyor. (Kaynak: FANATİK)

FENERBAHÇE, JOAO FELİX İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Fenerbahçe, Atletico Madrid'de satış listesine konulan Joao Felix için harekete geçti. Barcelona ve Aston Villa'nın da ilgilendiği oyuncu için İspanyollar, Fenerbahçe'nin favori olduğunu belirtti. (Kaynak: FOTOMAÇ)

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.