Transfer Var: Fenerbahçe orta sahası için flaş isimler | Galatasaray'da Zaha gidici! | Trabzonspor'da Onuachu gelişmesi!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Fenerbahçe orta sahası için flaş isimler | Galatasaray'da Zaha gidici! | Trabzonspor'da Onuachu gelişmesi!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere, Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları futbolseverleri heyecanlandırmaya devam ediyor. İşte Transfer Var'da öne çıkan gelişmeler...

case.jpg

FENERBAHÇE'DE ORTA SAHA HAREKETLİLİĞİ

Fenerbahçe, orta saha transferi için İlkay Gündoğan, Sofyan Amrabat, Leon Goretzka ve Casemiro gibi yıldız oyuncularla ilgileniyor. Sarı-Lacivertliler, bu oyuncularla temaslarını sürdürerek kadrosunu güçlendirmeyi hedefliyor .

TRABZONSPOR'DA ONUACHU GELİŞMESİ

Onuachu konusunda 10 milyon euro talep eden Southampton, Trabzonspor'la yeniden görüşmek isteyince Bordo-Mavililer, Nijeryalı forvet için tekrar harekete geçti. Trabzonspor, bu transferi gerçekleştirmek için görüşmelerini sürdürüyor.

cica.jpg

GAZİANTEP FK'DAN GALATASARAY'A TEKLİF

Selçuk İnan'ın çalıştırdığı Gaziantep FK, Galatasaray'ın planları arasında yer almayan Taylan Antalyalı ve Alexandru Cicaldau için harekete geçti. Gaziantep FK, bu iki oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunuyor.

sm.jpg

GALATASARAY'DA 10 NUMARA ARAYIŞI

10 numara arayışındaki Galatasaray, İrlandalı futbolcu Sammie Szmodics'i gündemine aldı. Sarı-Kırmızılılar, Szmodics için yakında resmi temaslara başlayacak. Ayrıca, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Sergio Oliveira'ya Eyüpspor talip oldu ve bu transferin gerçekleşmesi bekleniyor .

FENERBAHÇE'DE SANDER BERGE TRANSFERİ

Fenerbahçe, Sander Berge ile anlaşma sağladı. Sarı-Lacivertliler, Burnley ile transferin detaylarını görüşmeye devam ediyor. Ayrıca, Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Cengiz Ünder'in menajerine kulüp bulma talimatı verildi. İtalya'da pazarı olan Ünder için Serie A kulüplerinden kiralama teklifleri geldi .

TRABZONSPOR'DA WEGHORST YARIŞI

Trabzonspor, Wout Weghorst transferinde Ajax ile yarışıyor. Bordo-Mavililer, golcü oyuncuyu kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor.

amrabat.jpg

FİORENTİNA VE FENERBAHÇE'DEN SOFYAN AMRABAT GÖRÜŞMELERİ

Fiorentina, Sofyan Amrabat için 18 milyon euroya kadar indi. Fenerbahçe ise Faslı orta sahayı 10 milyon euronun altında bir bedelle kadrosuna katmak istiyor. Bu transferde taraflar arasındaki görüşmeler devam ediyor.

zaha.jpg

WİLFRİED ZAHA AYRILIĞA YAKIN

Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk'un Wilfried Zaha'yı artık istemediği ve oyuncunun da ayrılığa sıcak baktığı belirtiliyor. Zaha'nın takımdan ayrılması durumunda, Galatasaray yeni bir kanat oyuncusu arayışına girebilir .

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.