Transfer Var: Fenerbahçe'ye ABD'li oyuncu | Galatasaray gözü kararttı | Beşiktaş vites artırdı | Trabzon'da Gigot bilinmezliği!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Fenerbahçe'ye ABD'li oyuncu | Galatasaray gözü kararttı | Beşiktaş vites artırdı | Trabzon'da Gigot bilinmezliği!
Yayınlanma:

DERLEME: ÖMERCAN ÖZMEN

Transfer sezonunun açılmasıyla birlikte Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere, Avrupa'nın önde gelen liglerinde de transfer hareketliliği yaşanıyor. İşte güncel transfer haberleri ve iddiaları:

FENERBAHÇE’DE ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ HAREKETLİLİĞİ

Fenerbahçe, milli futbolcu Çağlar Söyüncü ile yeniden anlaşma sağladı. Şimdi ise Sarı-Lacivertliler, Atletico Madrid ile bonservis pazarlıklarına başladı. Bu transferin sonuçlanması durumunda Fenerbahçe savunmasını güçlendirecek önemli bir hamle yapmış olacak. (Kaynak: Akşam)

ALVARO MORATA İLERLEMESİ

Fenerbahçe, İspanyol golcü Alvaro Morata’nın transferinde büyük mesafe kat etti. Sarı-Lacivertliler, tecrübeli golcüyü kadrosuna katmaya yakın. (Kaynak: Fotomaç)

weston.jpg

ORTA SAHAYA WESTON MCKENNİE HAMLESİ

Fenerbahçe, 25 yaşındaki ABD'li orta saha Weston McKennie’nin menajeriyle ilk teması kurdu. Sarı-Lacivertliler, bu transferi sonuçlandırmak için çalışmalarını sürdürüyor. (Kaynak: Takvim)

JAYDEN OOSTERWOLDE AYRILIĞI

Fenerbahçe’de hem sol bek hem de stoper için önemli bir alternatif olan Jayden Oosterwolde, 30 milyon euro gibi rekor bir bedelle İtalya'ya dönebilir. Napoli’nin, Antonio Conte’nin ısrarı üzerine bu transfer için Fenerbahçe’nin talep ettiği bedeli ödemeyi göze aldığı belirtiliyor. (Kaynak: Türkiye Gazetesi)

TRABZONSPOR’DA SAMUEL GİGOT BELİRSİZLİĞİ

Trabzonspor, Marsilya'nın tecrübeli savunmacısı Samuel Gigot'nun kulübüyle anlaşmaya vardı. Ancak, 30 yaşındaki oyuncu henüz kararını vermiş değil. Gigot, başka teklifleri de değerlendiriyor ve Bordo-Mavililere dönüş yapmış değil.

dimaria.jpg

BEŞİKTAŞ’TA Dİ MARİA HEYECANI

Beşiktaş, geçtiğimiz günlerde Paulista ve Rafa Silva transferleri ile dikkat çekti. Siyah-Beyazlılar şimdi de Angel Di Maria için yoğun mesai harcıyor. Taraftarlar, yıldız oyuncunun transferi için büyük beklenti içinde. (Kaynak: Fanatik)

BEŞİKTAŞ, SEBASTİEN HALLER’İ KADROSUNA KATMAYA ÇALIŞIYOR

Beşiktaş, Borussia Dortmund’un golcüsü Sebastien Haller için yoğun pazarlık yapıyor. Siyah-Beyazlılar, güçlü bir forvet hattı oluşturmak için bu transferi bitirmeye çalışıyor. (Kaynak: Fanatik)

BEŞİKTAŞ, YUSUF YAZICI İLE GÖRÜŞÜYOR

Beşiktaş, Lille ile sözleşmesi sona eren milli futbolcu Yusuf Yazıcı ile görüşmelerine başladı. Siyah-Beyazlılar, Yusuf'u kadrosuna katmak istiyor. (Kaynak: Takvim)

yy.jpg

GALATASARAY’IN ORTA SAHA HEDEFLERİ

Galatasaray, gözünü 8 numara transferine çevirdi. Sarı-Kırmızılılar’ın adayları arasında Wilfred Ndidi, İlkay Gündoğan, Leon Goretzka ve Sofyan Amrabat bulunuyor. (Kaynak: Fotomaç)

GALATASARAY’DAN YOUSSOUF FOFANA HAMLESİ

Galatasaray, EURO 2024'te Fransa forması giyen Monaco'nun 25 yaşındaki futbolcusu Youssouf Fofana'yı kadrosuna katmak için gözünü karartmış durumda. Sarı-Kırmızılılar, Monaco ile bu kez yüksek bir teklifle masaya oturacak. (Kaynak: Fanatik)

fofana.jpg

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.