Transfer Var: Ferdi Kadıoğlu'na yeni talip | Galatasaray'da öncelik sağ bek ve orta saha | Beşiktaş'ta rota Hermoso!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Ferdi Kadıoğlu'na yeni talip | Galatasaray'da öncelik sağ bek ve orta saha | Beşiktaş'ta rota Hermoso!
Yayınlanma:
Güncelleme:

DERLEME: ÖMERCAN ÖZMEN

Süper Lig kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer döneminde hareketli günler yaşıyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de transfer haberleriyle gündem dolup taşıyor. İşte son transfer haberleri ve iddialar:

ferdi.jpg

FERDİ KADIOĞLU İÇİN YENİ TALİP

Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferi için Atletico Madrid ile anlaşma sağladı. (Kaynak: AKŞAM) Ayrıca, Sevilla'nın golcüsü Youssef En-Nesyri için 15 milyon euroyu bulan bir paket teklif sundu. (Kaynak: FANATİK)

Sarı-Lacivertliler, menajerlerin önerisi üzerine Sardar Azmoun'un maliyetini araştırma kararı aldı. (Kaynak: KARAR) Ferdi Kadıoğlu için ise Arsenal ve Borussia Dortmund'un ardından Atletico Madrid de devreye girdi. (Kaynak: KARAR)

Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci ile 3 yıllık yeni sözleşme konusunda prensip anlaşmasına vardı. (Kaynak: TAKVİM) Ayrıca, Al Ahli'ye 27 milyon euroya transfer olan Allan Saint-Maximin ile ilgileniyor ve oyuncuyu kiralamak istiyor. (Kaynak: TAKVİM)

GALATASARAY'DA SAĞ BEK VE ORTA SAHA ARAYIŞI

Galatasaray, sağ bek transferi için 10 milyon euronun üzerinde bir bonservis harcamayı hedefliyor. Adaylar arasında Assignon, Doue ve Bissaka bulunuyor. (Kaynak: FANATİK)

hermoso2.jpg

Orta saha arayışlarını sürdüren Sarı-Kırmızılılar, Leon Goretzka için Bayern Münih'in kapısını çalacak. (Kaynak: FOTOMAÇ) Oğuz Aydın için Alanyaspor'a son teklifini yapan Galatasaray, 4 milyon euro bonservis bedelini iletip beklemeye geçti. (Kaynak: TÜRKİYE)

ATALANTA VE FİORENTİNA'NIN ZANİOLO İLGİSİ

Atalanta, Zaniolo için 5 milyon euro kiralama bedelini onayladı ancak 15 milyon euroluk satın alma opsiyonunu henüz kabul etmedi. Fiorentina ise 17 milyon euronun üzerine çıkmıyor. (Kaynak: FANATİK)

hermoso.jpg

'BEŞİKTAŞ'TA HUMMELS OLMAZSA O...'

Beşiktaş Alman stoper Hummels ile ilgili girişimlerini sürdürürken bu sabah Alman basınına yansıyan haberlerde tecrübeli oyuncuya Bayer Leverkusen'in de talip olduğu yazıldı.

Diğer yandan 'B planı' için çalışmalarına devam eden Beşiktaş, gözünü Atletico Madrid'den ayrılacak Hermoso'ya çevirdi. Beşiktaş'ın Hermoso'ya 3 yıllık sözleşme önerdiği konuşulanlar arasında.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.