Transfer Var: Galatasaray, Juve ile masada | Orban geliyor | Aboubakar'ın takımı belli oluyor

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray, Juve ile masada | Orban geliyor | Aboubakar'ın takımı belli oluyor
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Süper Lig’de yaz transfer dönemi tüm hızıyla devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi dev kulüpler, kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Avrupa’nın önde gelen liglerinde de yankı bulan transfer iddiaları ve kulüplerin hedefindeki isimler, futbolseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. İşte son günlerde Süper Lig ve Avrupa futbolunda öne çıkan transfer gelişmeleri:

ORBAN'DA SONA DOĞRU

Şenol Güneş'in yönetimden ısrarla istediği isimlerden olan Gift Orban transferi için yönetim son pürüzleri gideriyor.

ABOUBAKAR HATAY'A GİDİYOR

Beşikta'a Avrupa listesinde kolaylık sağlamayan Aboubakar'ı Atakaş Hatayspor istiyor. Taraflar arasındaki görüşmeler sürüyor.

GALATASARAY, JUVE'DEN İKİ YILDIZ İSTİYOR

Galatasaray, Juventus'un iki yıldızı Filip Kostić ve Weston McKennie'yi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp, bu transferler için gerekli mesaiyi harcamaya devam ediyor.

FENERBAHÇE'NİN ARJANTİN'DE ROTASI DEĞİŞTİ

Fenerbahçe, Argentinos Juniors'ta forma giyen 22 yaşındaki Alan Lescano'nun transferi için harekete geçti. Kulüp, genç oyuncuyu kadrosuna katmak üzere gerekli adımları atmaya başladı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.