Transfer Var: Galatasaray ve Beşiktaş arasında transfer savaşı | Ferdi sakat mı transfer için mi? | Ajax ve Atletico çıkarması!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray ve Beşiktaş arasında transfer savaşı | Ferdi sakat mı transfer için mi? | Ajax ve Atletico çıkarması!
Yayınlanma:

Süper Lig'in devleri, transfer döneminin son günlerinde kadrolarını güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulüp, hem iç hem de dış transferlerde önemli adımlar atıyor.

OLİVİER BOSCAGLİ SAVAŞI: GALATASARAY VE BEŞİKTAŞ KARŞI KARŞIYA

PSV Eindhoven forması giyen Fransız savunma oyuncusu Olivier Boscagli, Galatasaray ve Beşiktaş'ın radarında. İki kulüp, tecrübeli stoperi renklerine bağlamak için yoğun bir rekabet içinde. (Kaynak: AKŞAM)

GALATASARAY'DAN ADRİEN RABİOT HAMLESİ

Orta sahasını güçlendirmek isteyen Galatasaray, Manchester United forması giyen Fransız yıldız Adrien Rabiot ile temaslarını sürdürüyor. Ancak Sarı-Kırmızılılar, Rabiot için Chelsea, Liverpool ve Arsenal gibi devlerle rekabet etmek zorunda. Rabiot'nun ise yıllık en az 8 milyon euro maaş talep ettiği belirtiliyor. (Kaynak: AKŞAM)

lau.jpg

ZAHA YERİNE LAURİENTE

Galatasaray, Wilfried Zaha'yı Leicester City'e göndermeye hazırlanıyor. Bu transferin gerçekleşmesi halinde Sarı-Kırmızılılar, Sassuolo'da forma giyen Armand Lauriente'yi kadrosuna katmak istiyor. (Kaynak: AKŞAM)

FERDİ KADIOĞLU KRİZİ: SAKATLIK MI TRANSFER Mİ?

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Lille maçı öncesinde sakatlık nedeniyle kadrodan çıkarıldı. Ancak, Brighton'ın 30+5 milyon euro teklif yaptığı Ferdi'nin sakatlık haberinin zamanlaması, transfer iddialarını güçlendirdi. (Kaynak: FANATİK)

BEŞİKTAŞ'TA SOL BEK ARAYIŞI: HEDEFTE LUCAS DİGNE

Cher Ndour transferiyle orta sahasını güçlendiren Beşiktaş, şimdi de sol bek pozisyonu için Aston Villa'nın Fransız oyuncusu Lucas Digne'yi gündemine aldı. (Kaynak: FANATİK)

regu.jpg

REGUİLON FENERBAHÇE'YE Mİ?

Ferdi Kadıoğlu'nun olası ayrılığı durumunda Fenerbahçe, alternatifini belirledi. Sarı-Lacivertliler, Mourinho'nun eski öğrencisi Sergio Reguilon'u kadrosuna katmak için harekete geçebilir. (Kaynak: FOTOMAÇ)

BEŞİKTAŞ'TA AJAX VE ATLETİCO MADRİD ÇIKARMASI

Sol bek ve kanat takviyesi yapmak isteyen Beşiktaş, Ajax'tan Sosa ve Atletico Madrid'den Correa için tekliflerini sunmaya hazırlanıyor. (Kaynak: FOTOMAÇ)

arias.jpg

FELİPE MELO'DAN GALATASARAY'A YARDIM: JHON ARİAS

Eski Galatasaraylı Felipe Melo, Kolombiyalı Jhon Arias'a Sarı-Kırmızılı kulüp hakkında bilgi verdi. Zenit'in teklifini geri çeviren Arias, Galatasaray'a transfer olmak istediğini yönetime bildirdi. (Kaynak: FOTOMAÇ)

TRABZONSPOR'DAN ONUACHU İÇİN YENİ TEKLİF

Trabzonspor, Southampton'ın Nijeryalı forveti Paul Onuachu için teklifini 7 milyon euroya çıkardı. Ayrıca, aynı başkana sahip olan Göztepe'ye Fountas ve Umut Bozok'u önerdiği de gelen haberler arasında. (Kaynak: TAKVİM)

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA İTALYA'DAN TALİP VAR

Spartak Moskova ile anlaşma sağlayamayan Kerem Aktürkoğlu'nun menajeri, İtalyan kulüpleriyle temas halinde. Kerem'in her an Galatasaray yönetimine yeni bir transfer teklifi sunulabileceği konuşuluyor. (Kaynak: TAKVİM)

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.