Transfer Var: Galatasaray'a yeni kanat Gray | Beşiktaş listeyi genişletti | Fenerbahçe'de Nunez mesaisi | Trabzonspor'a Fenerli!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray'a yeni kanat Gray | Beşiktaş listeyi genişletti | Fenerbahçe'de Nunez mesaisi | Trabzonspor'a Fenerli!
Yayınlanma:

Transfer döneminin hız kazanmasıyla birlikte Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig'in büyük kulüpleri, kadrolarını güçlendirmek için harekete geçti. İşte Türkiye ve Avrupa futbolunda öne çıkan transfer haberleri ve iddialar:

atilla.jpg

TRABZONSPOR'DAN ATTİLA SZALAİ İÇİN GİRİŞİM

Trabzonspor, Hoffenheim'da forma giyen eski Fenerbahçeli stoper Attila Szalai'yi kiralamak için Alman ekibiyle görüşmelere başladı. Bordo-mavililer, defans hattını güçlendirmek amacıyla Szalai transferini bitirmeyi amaçlıyor. (FANATİK)

FENERBAHÇE'DEN EN-NESYRİ İÇİN TEKLİF

Fenerbahçe'nin, Sevilla'nın yıldız golcüsü Youssef En-Nesyri'yi transfer etmek için İspanyol ekibine İrfan Can Kahveci artı 10 milyon euro teklif edeceği iddia edildi. Sarı-lacivertliler, hücum hattını güçlendirmek için bu önemli ismi kadrosuna katmayı planlıyor. (FOTOMAÇ)

nunez.jpg

FENERBAHÇE'DEN DARWİN NUNEZ BOMBASI

Fenerbahçe yönetiminin büyük bir transfer bombası patlatmayı planladığı iddia edildi. Dış basında yer alan haberlere göre, teknik direktör Jose Mourinho'nun talebiyle Fenerbahçe, Liverpool'dan Darwin Nunez'i kiralamak için harekete geçti. (FANATİK)

GALATASARAY, GORETZKA VE RABİOT'TAN HABER BEKLİYOR

Orta saha transferini tamamlamak üzere olan Galatasaray, Bayern Münih'ten Leon Goretzka ve Juventus'tan Adrien Rabiot'tan gelecek haberleri bekliyor. Sarı-kırmızılılar, bu iki yıldız ismi kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. (FANATİK)

gray.jpg

GALATASARAY'IN GÜNDEMİNDE DEMARAİ GRAY

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray, Everton'da forma giyen Demarai Gray'i gündemine aldı. İngiliz basınına dayandırılan haberlere göre, 28 yaşındaki sol kanat oyuncusunun İngiltere'den de talipleri bulunuyor. (FOTOMAÇ)

GALATASARAY, MARCO REUS İLE GÖRÜŞTÜ

Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Marco Reus'un menajerinin, İstanbul'da Galatasaraylı yöneticilerle görüştüğü iddia edildi. Sarı-kırmızılıların 35 yaşındaki futbolcuya 3 milyon eurodan 1+1 yıllık sözleşme teklif ettiği belirtildi. (SÖZCÜ)

BEŞİKTAŞ'TAN ANGEL Dİ MARİA BEKLENTİSİ

Beşiktaş'ın peşinde olduğu Angel Di Maria, bu hafta son kararını siyah-beyazlılara iletecek. Arjantinli yıldızın transferi, Beşiktaş taraftarları arasında büyük heyecan yaratmış durumda. (SABAH)

varlos.jpg

BEŞİKTAŞ, KEVİN CARLOS İÇİN PAZARLIKTA

Beşiktaş, İsviçre ekibi Yverdon Sport'ta forma giyen Kevin Carlos'un transferi için pazarlıklara devam ediyor. Siyah-beyazlılar, 23 yaşındaki santrforu kısa süre içinde kadrosuna katmayı hedefliyor. (SABAH)

BEŞİKTAŞ'TAN MARİO HERMOSO HAMLESİ

Mats Hummels transferinde çıkmaza giren Beşiktaş, rotasını Atletico Madrid ile sözleşmesi sona eren Mario Hermoso'ya çevirdi. Siyah-beyazlılar, İspanyol savunmacıyı kadrosuna katmak için girişimlerini sürdürüyor. (FANATİK)

BEŞİKTAŞ'TAN ARTHUR CABRAL HAMLESİ

Beşiktaş, Benfica forması giyen Brezilyalı forvet Arthur Cabral'ın transferi için düğmeye bastı. Siyah-beyazlılar, 25 yaşındaki golcüyü 10 milyon euronun altında bir bedelle kadrosuna katmayı hedefliyor. (FANATİK)

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.