Transfer Var: Galatasaray'da Arias gündemi | Fenerbahçe Ferdi'nin yerine Dorgu'yu istiyor | Beşiktaş'ta Ndour harekatı!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray'da Arias gündemi | Fenerbahçe Ferdi'nin yerine Dorgu'yu istiyor | Beşiktaş'ta Ndour harekatı!
Yayınlanma:
Güncelleme:

Süper Lig'de yaz transfer dönemi hızla devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Türkiye'nin dev kulüpleri, kadrolarını güçlendirmek için yoğun çaba harcıyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de transfer iddiaları ve gelişmeler dikkat çekiyor.

AMRABAT, MOURİNHO İÇİN DİĞER TEKLİFLERİ REDDETTİ

Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat, Roma'nın teknik direktörü Jose Mourinho ile çalışmak için diğer teklifleri geri çevirdi. Amrabat, Mourinho'nun liderliğinde Roma'da yeni bir sayfa açmak istiyor. (AKŞAM)

BEŞİKTAŞ'TA CHER NDOUR HAREKATI

Beşiktaş, PSG'nin genç yıldızı Cher Ndour'u kiralık olarak kadrosuna katmak için Paris Saint-Germain ile anlaşmaya vardı. Siyah-beyazlılar, yeni transferine bu hafta kavuşmayı planlıyor. (FANATİK)

GALATASARAY'DAN SOL BEK VE KANAT HAMLESİ

Galatasaray, transfer çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. River Plate’in kanat oyuncusu Pablo Solari sarı-kırmızılıların radarına girerken, sol bek pozisyonu için de Napoli’den Mario Rui için girişimlerde bulunuldu. (AKŞAM, FANATİK)

dorgu2.jpg

FENERBAHÇE'DEN FERDİ KADIOĞLU'NUN YERİNE ALTERNATİF: PATRİCK DORGU

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu’nun transferi durumunda Lecce forması giyen Patrick Dorgu'yu transfer listesinin ilk sırasına koydu. Sarı-lacivertliler, olası bir ayrılıkta Dorgu'yu kadroya katmak için harekete geçecek. (FANATİK)

kalvin.jpg

ACUN ILICALI VE MARİO BRANCO’DAN İNGİLTERE SEFERİ

Hull City’nin sahibi Acun Ilıcalı ve sportif direktör Mario Branco, Chelsea’nin genç yeteneği Lavia, Rennes’in orta saha oyuncusu Ugochukwu, Manchester United’ın yıldızı Casemiro ve Kalvin Phillips için İngiltere’de temaslarda bulunacak. (FANATİK)

ZAHA'NIN YERİNE JHON ARİAS MI?

Galatasaray, Wilfried Zaha’nın ayrılığı halinde Fluminense forması giyen Jhon Arias’ı transfer etmek istiyor. Zaha’nın durumu, sarı-kırmızılı kulübün transfer politikasını belirleyecek. (FANATİK)

KEREM AKTÜRKOĞLU'NA SPARTAK MOSKOVA’DAN CİDDİ TEKLİF

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu için Spartak Moskova devrede. İki kulüp 13 milyon euro bonservis bedeli üzerinde el sıkışırken, Kerem’in maaş beklentisi ile Rus kulübünün teklifi arasında küçük farklar bulunuyor. Taraflar arasındaki pazarlıklar devam ediyor. (TAKVİM)

ferdii.jpg

FENERBAHÇE’DE FERDİ KADIOĞLU İÇİN REKABET BÜYÜYOR

Fenerbahçe, Ferdi Kadıoğlu'na Brighton'dan gelen 35 milyon euroluk teklifi kabul etmeyerek, rakamı 40 milyon euroya çıkarmak için pazarlıklarını sürdürüyor. Manchester United’ın da oyuncuya ilgi göstermesi, Fenerbahçe’nin elini güçlendiriyor. (FANATİK)

GALATASARAY'DAN ZAHA VE ÜÇ İSİMLE YOLLAR AYRILIYOR

Galatasaray'da Wilfried Zaha'nın yanı sıra Derrick Köhn, Leo Dubois ve Sergio Oliveira ile yolların ayrılması planlanıyor. Sarı-kırmızılılar, bu oyuncuların yerine yeni transferler için çalışmalarını sürdürüyor. (SÖZCÜ)

CRYSTAL PALACE VE LEİCESTER CİTY'DEN ZAHA HAMLESİ

Wilfried Zaha için İngiltere Premier Lig ekipleri Crystal Palace, Leicester City ve Tottenham'ın devrede olduğu belirtiliyor. Zaha’nın durumu, bu takımların transfer planlarını da etkileyecek. (TÜRKİYE)

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.