Transfer Var: Galatasaray'da gündem Vlasic | Fenerbahçe kanada Sterling istiyor! | Beşiktaş Diego Carlos'u düşünüyor...

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray'da gündem Vlasic | Fenerbahçe kanada Sterling istiyor! | Beşiktaş Diego Carlos'u düşünüyor...
Yayınlanma:

Süper Lig’de yaz transfer dönemi tüm hızıyla devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi dev kulüpler, kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Avrupa’nın önde gelen liglerinde de yankı bulan transfer iddiaları ve kulüplerin hedefindeki isimler, futbolseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. İşte son günlerde Süper Lig ve Avrupa futbolunda öne çıkan transfer gelişmeleri:

BEŞİKTAŞ STOPERİNİ BULDU

Beşiktaş, Augsburg forması giyen Felix Uduokhai'yi kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar, futbolcunun transferi için Alman ekibiyle 5 milyon euro bonservis karşılığında anlaşmaya vardı.

Chelsea'den Angelo'yu renklerine bağlamaya hazırlanan Beşiktaş, Manchester United'dan ayrılan Anthony Martial'in de peşine düştü. Siyah-beyazlılar öte yandan Aston Villa'nın stoperi Diego Carlos için de devrede.

MOURİNHO GORETZKA'YI İSTİYOR

Alman basınında yer alan habere göre, Jose Mourinho'nun hedefinde Bayern Münih'in yıldızı Leon Goretzka'nın olduğu belirtildi. Sarı-lacivertliler, 29 yaşındaki futbolcu için tüm şartları zorlayacak.

TRABZONSPOR'UN FORVET ARAYIŞI DEVAM EDİYOR

Süper Lig ve Avrupa'da 4 maçtır gol atamayan Trabzonspor, santrfor transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Bordo-mavililerin listesinde Onuachu, Weghorst, Manaj ve Arokodare bulunuyor.

FENERBAHÇE'NİN HERMOSO ISRARI SÜRÜYOR

Atletico Madrid ile sözleşmesini bitiren ve boşta olan Mario Hermoso için Fenerbahçe devrede.

KRUNİC'E VEDA HAZIRLIĞI

Fenerbahçe'nin yolları ayırmayı planladığı Rade Krunic'e İtalya'dan talip çıktı. Empoli'nin deneyimli orta sahayı kiralık olarak renklerine katmak istediği belirtildi.

BECAO İTALYA YOLCUSU

Fenerbahçe'nin Rodrigo Becao'nun satışı için Atalanta ile anlaştığı iddia edildi. İtalyan ekibi, sarı-lacivertlilere bu sezon için 1 milyon euro kiralama bedeli ödeyecek, sezon sonunda satın alma gerçekleşirse Fenerbahçe'nin kasasına 9 milyon euro daha girecek.

ZAHA İLE VEDA

Galatasaray'ın Fildişi Sahilli futbolcusu Wilfried Zaha, Wolverhampton'a imza atmaya yakın.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.