Transfer Var: Galatasaray'da gündem Xhaka | Fenerbahçe Morata dedi| Beşiktaş'ta Di Maria ihtimali!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray'da gündem Xhaka | Fenerbahçe Morata dedi| Beşiktaş'ta Di Maria ihtimali!
Yayınlanma:

Süper Lig’in şampiyonluk yarışı vermesi beklenen takımları Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer piyasasında hareketli günler yaşıyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden yıldız oyuncularla görüşmeler sürerken, taraftarlar da takımlarının kadrolarına katacağı isimleri merakla bekliyor.

FENERBAHÇE’DEN BÜYÜK TRANSFER HAMLELERİ

Ferdi Kadıoğlu’na Dortmund Talip

Borussia Dortmund, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için temaslarını sürdürüyor. Ferdi'nin sözleşmesinin bitimine iki yıl olmasına rağmen Fenerbahçe, 30 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor.

Sadio Mane ve Talisca İçin Girişimler

Suudi Arabistan’dan Sadio Mane ile ilgili gelişmeleri yakından takip eden Fenerbahçe, aynı zamanda Talisca için de harekete geçmeye hazır. Al Nassr, Mane'nin ardından Talisca ile yollarını ayırmayı planlıyor ve Fenerbahçe, Sambacı yıldız için devreye girebilir.

morata2.jpg

Morata İçin Görüşmeler Sürüyor

Atletico Madrid'in forveti Alvaro Morata, Fenerbahçe'nin transfer listesinde. Atletico Madrid, Morata için 15 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor ve görüşmeler devam ediyor. Morata'yı ikna etme görevi ise Jose Mourinho’ya düşüyor .

GALATASARAY '8' ARIYOR

Xhaka ve McTominay Takipte

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, Bayer Leverkusen’in deneyimli ön liberosu Granit Xhaka'yı tribünden takip etti. Xhaka, sarı-kırmızılıların orta saha transfer listesinde üst sıralarda yer alıyor . Bunun yanı sıra Galatasaray, Manchester United'ın 27 yaşındaki orta saha oyuncusu Scott McTominay ile de anlaşmaya yakın. Transferin 1-2 gün içinde resmiyete dökülmesi bekleniyor.

xaka.jpg

Hojbjerg ve Assignon Gündemde

Tottenham'dan Pierre-Emile Hojbjerg ile de ilgilenen Galatasaray, oyuncunun diğer teklifleri değerlendirmesi durumunda transferde avantajlı konuma geçecek . Sağ bek mevkisi için Lorenz Assignon'u hedefleyen Galatasaray, Rennes'e 8 milyon Euro teklif etti. Fransız kulübü ise 11 milyon Euro talep ediyor .

Oğuz Aydın ve Batshuayi İçin Son Durum

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ile yakın ilişkisini kullanarak Oğuz Aydın transferini bitirmeye çalışıyor. Sarı-kırmızılılar, Alanyaspor’a para artı takas ve başarı bonusları içeren bir teklif sundu . Ayrıca, Michy Batshuayi transferinde de sona yaklaşan Galatasaray, tecrübeli stoper Çağlar Söyüncü için Atletico Madrid ile görüşmelere başladı .

BEŞİKTAŞ’TA YILDIZ İSİMLER GÜNDEMDE

Reus ve Klaassen

Beşiktaş, Marco Reus'tan yanıt alamayınca Inter ile sözleşmesi sona eren Davy Klaassen’i yeniden transfer listesine aldı ve oyuncuyla masaya oturmayı planlıyor.

maria.jpg

Angel Di Maria ve Mats Hummels

Beşiktaş Yönetim Kurulu Danışmanı Brad Friedel, Angel Di Maria ve Mats Hummels için resmi teklif yaptıklarını açıkladı. Bu iki yıldız oyuncunun transferi, siyah-beyazlıların kadrosunu güçlendirmek için önemli bir adım olabilir .

TRABZONSPOR’UN FORVET ARAYIŞI

Onuachu Trabzonspor’a Yeşil Işık Yaktı

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın da ilgilendiği Paul Onuachu, menajeriyle yaptığı görüşmede Türkiye'de sadece Trabzonspor'da oynamak istediğini belirtti. Nijeryalı golcü, Southampton'dan kolaylık isteyerek Trabzon'daki evini de boşaltmamış durumda .

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.