Transfer Var: Galatasaray'da Kostic sesleri | Fener'e sol bek | Trabzon'da gündem yoğun | Beşiktaş Semih Kılıçsoy kararını verdi

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray'da Kostic sesleri | Fener'e sol bek | Trabzon'da gündem yoğun | Beşiktaş Semih Kılıçsoy kararını verdi
Yayınlanma:

Türkiye Süper Lig’in dev kulüpleri transfer döneminin son günlerine yaklaşırken kadrolarını güçlendirmek için çalışmalarını hızlandırdı. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok kulüp hem Süper Lig'de hem de Avrupa’da önemli transfer hamleleri yapıyor.

GALATASARAY'DA FİLİP KOSTİC TRANSFERİ TAMAMLANMAK ÜZERE

Galatasaray, Juventus forması giyen Filip Kostic'i kadrosuna katmak için Juventus ile anlaşmaya vardı. Sarı-kırmızılılar, oyuncuyu da ikna ederek transferi kısa süre içinde bitirmeyi planlıyor. (Fanatik)

Galatasaray’da transfer hareketliliği bununla da sınırlı değil. Bayern Münih’ten Leon Goretzka, sarı-kırmızılıların radarında. Orta saha için tüm ihtimaller zorlanıyor. Aynı zamanda Napoli’den Folorunsho da Galatasaray’ın listesinde. (Fotomaç, Takvim)

FENERBAHÇE'DEN SOL BEK HAMLESİ: GUİLHERME ARANA

Fenerbahçe, Atletico Mineiro'nun sol beki Guilherme Arana için 8 milyon euro ve bonuslar içeren bir teklif sundu. Brezilyalı yıldızın transfere sıcak baktığı belirtilirken, Sarı-Lacivertliler bu önemli hamleyi kısa sürede sonuçlandırmak istiyor. (Fotomaç)

TRABZONSPOR'DA HEDEF GİFT ORBAN VE PHİLİP BİLLİNG

Trabzonspor, teknik direktör Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda Gift Orban için büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Ancak oyuncunun kulübü Lyon henüz ikna edilemedi. (Fanatik)

Bordo-mavililer, Şenol Güneş’in talebi doğrultusunda orta saha ve kanat forvet arayışlarına da devam ediyor. Bournemouth’tan Philip Billing için kiralama teklifinde bulunan Trabzonspor, bu kez satın alma opsiyonlu bir teklif sundu. Eğer sonuç alınamazsa Alan Lescano transferi devreye girecek. (Sabah)

BEŞİKTAŞ'TAN SEMİH KILIÇSOY KARARI

Beşiktaş, genç oyuncusu Semih Kılıçsoy için Aston Villa'dan gelen 15 milyon euro'luk teklifi geri çevirdi. Siyah-beyazlı kulüp, geleceğin yıldızı olarak görülen oyuncusunu bu sezon kadroda tutma kararı aldı. (Takvim)

HATAYSPOR’DA RIZA ÇALIMBAY DÖNEMİ

Teknik direktör Özhan Pulat'la yollarını ayıran Hatayspor, deneyimli teknik direktör Rıza Çalımbay ile anlaşmaya vardı. Yeni teknik adamın göreve başlamasıyla birlikte Hatayspor’da yeni bir dönemin başlayacağı belirtiliyor. (Sabah)

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.