Transfer Var: Galatasaray'da orta saha adayları| Kartal imkansızın peşinde | Ankaragücü'nde ayrılık çanları!

Süper Lig kulüplerinin transfer mesaisi devam ediyor. Özellikle Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor transfer pazarında dedikoduların odağında yerini aldı. Ankaragücü'nde ise belirsizlikler arasında bir ihtimal doğuyor...

Transfer Var: Galatasaray'da orta saha adayları| Kartal imkansızın peşinde | Ankaragücü'nde ayrılık çanları!
Yayınlanma:

Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandırdı. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken isimler, Türk kulüplerinin radarında.

TRABZONSPOR'DAN GUİDO RODRİGUEZ HAMLESİ

Geçen sezon Fenerbahçe ile adı anılan Guido Rodriguez, Trabzonspor'un transfer listesine girdi. Real Betis ile sözleşmesi sona eren 30 yaşındaki Arjantinli orta saha oyuncusu için bordo-mavililer, imza parası formülüyle şartları zorlayacak. Ancak bonservisi elinde olan Rodriguez’in birçok talibi bulunuyor .

GALATASARAY TRANSFER ATAĞINDA

Galatasaray, Atletico Madrid’den Saul Niguez ve Napoli’den Jens Cajuste'yi kadrosuna katmak için harekete geçti. Ayrıca Benfica'nın yıldızı Rafa Silva ile pazarlıklar da sürüyor. Orta saha transferine yoğunlaşan sarı-kırmızılılar, Al Nassr’ın Fildişili yıldızı Seko Fofana'ya da teklif götürdü. Aslan, Manchester United’dan Scott McTominay’i de listesine aldı. Cim Bom, Sofyan Amrabat'tan sonra McTominay ile orta sahasını güçlendirmeyi hedefliyor .

WEGHORST BEŞİKTAŞ’A DÖNMEYE HAZIR

2022-2023 sezonunda yarım dönem Beşiktaş forması giyen Wout Weghorst, yeniden siyah-beyazlılara dönmek için hazır. Burnley ile bir yıl daha kontratı bulunan 31 yaşındaki santrfor, Beşiktaş yönetiminden haber bekliyor. Teknik direktör Van Bronckhorst’un raporuna göre Weghorst transferi için adımlar atılacak .

FENERBAHÇE'DE ANDERSON TALİSCA GÜNDEMDE

Seçim sürecini tamamlayan Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Suudi basınına göre sarı-lacivertliler, Al Nassr forması giyen Anderson Talisca için en ciddi aday konumunda. Kulübün Talisca’nın bonservis bedelinde önemli bir indirime gideceği belirtiliyor .

BEŞİKTAŞ’TAN RYAN KENT HAMLESİ

Beşiktaş, teknik direktör Van Bronckhorst’un raporu doğrultusunda Fenerbahçe ile 2027 yılına kadar sözleşmesi bulunan İngiliz futbolcu Ryan Kent’i transfer listesine aldı. Hollandalı teknik adam, Rangers’tan eski öğrencisini takımında görmek istiyor .

MARCO REUS’UN GELECEĞİ BELİRSİZ

Borussia Dortmund’dan ayrılan Marco Reus, geleceğine henüz karar vermedi. Beşiktaş’ın transfer etmek için yoğun çaba sarf ettiği Alman yıldız, siyah-beyazlılardan süre talep etti .

UMUT NAYİR’E BÜYÜK İLGİ

Fenerbahçe’nin geçen sezonun ikinci yarısında Pendikspor’a kiraladığı Umut Nayir’e Süper Lig ve 1. Lig'den beş kulüp talip oldu. Transferde hareketli günler geçiren genç futbolcu, yeni sezonda hangi formayı giyeceğine karar verecek .

RIDVAN YILMAZ YENİDEN BEŞİKTAŞ YOLUNDA

Beşiktaş, takımdan ayrılmak isteyen Arthur Masuaku’nun yerine eski oyuncusu Rıdvan Yılmaz’ı düşünüyor. Rangers'ta forma giyen 23 yaşındaki oyuncu, Avrupa'da kalmak istemesine rağmen siyah-beyazlılar şartları zorlayarak transferi gerçekleştirmeyi planlıyor .

ANKARAGÜCÜ'NDE MUJAKİC UĞURLANABİLİR

Ankaragücü'nün 26 yaşındaki Bosna Hersek vatandaşı solak stoperi Mujakic'e Partizan ilgisi devam ediyor.

Bu sezon Süper Lig'de 36 maçta forma giyen Mujakic, Partizan ile anlaşılması durumunda takımdan ayrılacak. Partizan teknik direktörü eski Konyaspor hocası Aleksandar Stanojevic de transfer hakkında “Mujakic tanıdığımız ve oynatacağımız role uygun bir oyuncu, onu istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Yönetim, teknik adam ve kadro bilinmezliği devam eden Ankaragücü'nde takımdan ayrılması en muhtemel isimlerden birinin Nihad Mujakic olması bekleniyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.