Transfer Var: Galatasaray'da Richard Rios gelişmesi | Fenerbahçe'ye 33 milyonluk teklif | Beşiktaş'a Arabistan'dan teklif!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray'da Richard Rios gelişmesi | Fenerbahçe'ye 33 milyonluk teklif | Beşiktaş'a Arabistan'dan teklif!
Yayınlanma:

Transfer dönemi hız kesmeden devam ederken, Süper Lig'in dört büyükleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, kadrolarını güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de önemli transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. İşte son gelişmeler:

GALATASARAY'DA ÜÇ İSİM İÇİN HAREKETLİLİK

Galatasaray, orta saha transferi için kolları sıvamış durumda. Sarı-kırmızılılar, Wendel ve Scott McTominay için görüşmelerini sürdürüyor. Ayrıca, Palmeiras'ta forma giyen Richard Rios için de resmi teklif yapıldı. Galatasaray, bu üç futbolcudan birini kadrosuna katmak istiyor (AKŞAM).

rios.jpg

MAURO ICARDİ'YE İTALYA'DAN İLGİ

Galatasaray'ın yıldız golcüsü Mauro Icardi için ayrılık iddiaları gündeme geldi. İtalyan scout Michele Fratini'ye göre, Milan ve Napoli, Icardi için harekete geçebilir. Bu transfer iddiası, Galatasaray taraftarlarını endişelendirdi (AKŞAM).

FENERBAHÇE'NİN ORTA SAHA HAMLELERİ

Fenerbahçe, Burnley'de forma giyen Norveçli orta saha oyuncusu Sander Berge için girişimlere başladı. Sarı-lacivertliler, Jose Mourinho'nun da istediği oyuncu için İngiliz ekibine ilk teklifini yaptı. (Fanatik)

berge.jpg

Ayrıca, Fenerbahçe'nin Brezilyalı oyuncu Wesley Teixeira için de girişimlerde bulunduğu ve Brezilyalı gazeteci Jorge Nicolo'ya göre transferin gerçekleşebileceği iddia edildi. (Fanatik)

depay.jpg

MEMPHİS DEPAY GALATASARAY YOLUNDA MI?

İtalyan medyasında çıkan haberlere göre, Galatasaray bonservisi elinde bulunan Memphis Depay ile görüşmelere başladı. Bu transfer gerçekleşirse, Galatasaray hücum hattına önemli bir takviye yapmış olacak. (Fanatik)

BRİGHTON'DAN FERDİ KADIOĞLU İDDİASI

İngiliz ekibi Brighton, Fenerbahçe'nin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu için teklifini revize ederek 33 milyon euroya çıkardı. Fenerbahçe, bu teklif karşısında nasıl bir tutum sergileyeceği merak konusu. (Fanatik)

sangare.jpg

FENERBAHÇE'DEN İBRAHİM SANGARE HAMLESİ

Fenerbahçe, Jose Mourinho'nun da ilgilendiği Nottingham Forest oyuncusu İbrahim Sangare için harekete geçti. Yönetim, Sangare'yi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. (Fotomaç)

BEŞİKTAŞ'IN GENÇ YILDIZI SEMİH KILIÇSOY'A ARAP İLGİSİ

Arap basınında yer alan haberlere göre, Suudi Arabistan ekipleri Beşiktaş'ın genç golcüsü Semih Kılıçsoy'u radarına aldı. Beşiktaş, yüksek bir bonservis bedeli teklif edilmediği sürece Semih Kılıçsoy ile yolları ayırmayı düşünmüyor. (Fanatik)

kone.jpg

FENERBAHÇE'DE MANU KONE VE OSAYİ-SAMUEL İDDİALARI

Fenerbahçe, Mönchengladbach'tan Manu Kone'yi transfer listesine ekledi. Orta saha için alternatiflerini genişleten sarı-lacivertliler, Kone'yi kadrosuna katmak istiyor. (Takvim)

Ayrıca, Southampton'ın Osayi-Samuel için Fenerbahçe'nin kapısını çalacağı iddia edildi. (Takvim)

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.