Transfer Var: Galatasaray'da sağ bek sona doğru | Fenerbahçe'de hedef McKennie | Beşiktaş forveti buldu | Trabzon Szalai peşinde

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray'da sağ bek sona doğru | Fenerbahçe'de hedef McKennie | Beşiktaş forveti buldu | Trabzon Szalai peşinde
Yayınlanma:

Transfer dönemi hareketli geçmeye devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyor. İşte son transfer gelişmeleri ve iddialar:

mc.jpg

FENERBAHÇE HOJBJERG VE MCKENNİE PEŞİNDE

Fenerbahçe, Lazar Samardzic transferinde çıkmaza girmesi üzerine rotasını Tottenham'da forma giyen Pierre-Emile Hojbjerg'e çevirdi. Sarı-lacivertliler ayrıca Juventus'ta forma giyen Weston McKennie için de pazarlıklarını sürdürüyor.

doue.jpg

GALATASARAY'DA GUELA DOUE HEYECANI

Rennes forması giyen Guela Doue, Galatasaray'a transfer olmaya yakın. Futbolcunun Galatasaray'a gitmek istediğini belirtmesi sonrası Rennes ile sarı-kırmızılı kulüp arasındaki görüşmelerde para farkının oldukça azaldığı öğrenildi.

hermoso.jpg

BEŞİKTAŞ HERMOSO'YU İSTİYOR

Mats Hummels'in teklife dönüş yapmaması sonrası Beşiktaş, bonservisi elinde bulunan Mario Hermoso'ya 4 milyon euro maaş teklifinde bulundu. Futbolcunun görüşmeler için İstanbul'a gelebileceği iddia ediliyor.

konate.jpg

TRABZONSPOR KONATE VE SZALAİ TRANSFERLERİNDE İLERLİYOR

Trabzonspor'un golcü arayışındaki ismi Mohamed Konate'nin menajeri, Trabzonspor'un ilgisini doğruladı. Ayrıca Trabzonspor, Attila Szalai'nin transferi için Hoffenheim ile satın alma opsiyonlu kiralık konusunda anlaşmaya vardı.

GALATASARAY, MCTOMİNAY VE WAN BİSSAKA İÇİN HAREKETE GEÇTİ

İngiliz medyasına dayandırılan habere göre, Galatasaray, Manchester United forması giyen Scott McTominay ve Aaron Wan Bissaka'nın transferini bitirmek için harekete geçti.

schik.jpg

BEŞİKTAŞ WİND VE SCHİCK'İ GÜNDEMİNE ALDI

Santrfor arayışını sürdüren Beşiktaş, Wolfsburg forması giyen Danimarkalı futbolcu Jonas Wind'i gündemine aldı. Ayrıca Beşiktaş'ın Bayer Leverkusen forması giyen Patrik Schick için harekete geçeceği ve futbolcuyu ikna etmesi durumunda Alman ekibiyle masaya oturacağı öne sürüldü.

moreno.jpg

FENERBAHÇE EN-NESYRİ VE ALBERTO MORENO İLE ANLAŞMAYA YAKIN

Fenerbahçe, En-Nesyri'nin transferi için Sevilla ile büyük oranda anlaşma sağladı. Transferin kısa süre içinde açıklanması bekleniyor. Ayrıca Fenerbahçe'nin Villarreal ile sözleşmesi sona eren sol bek Alberto Moreno'ya teklif yaptığı iddia edildi.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.