Transfer Var: Galatasaray'ın Rabiot sınavı | Fenerbahçe'de golcü işi | Beşiktaş stoperi çözüyor | Trabzonspor'da ilginç iddia

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaray'ın Rabiot sınavı | Fenerbahçe'de golcü işi | Beşiktaş stoperi çözüyor | Trabzonspor'da ilginç iddia
Yayınlanma:

DERLEME: ÖMERCAN ÖZMEN

Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Süper Lig ve Avrupa'nın önde gelen liglerinden gelen transfer haberleri, futbolseverlerin ilgisini çekmeye devam ediyor. İşte transfer piyasasında yaşanan son gelişmeler:

BEŞİKTAŞ HERMOSO'YA YÖNELDİ

Mats Hummels'in Leverkusen'in radarına girmesiyle birlikte transferi rafa kaldıran Beşiktaş, gözünü Paulista'nın eski takım arkadaşı Hermoso'ya çevirdi. Siyah-beyazlılar, savunmayı güçlendirmek için Hermoso transferine odaklanmış durumda. (Kaynak: AKŞAM)

VAN BRONCKHORST ESKİ ÖĞRENCİSİNİN PEŞİNDE

Giovanni van Bronckhorst, eski öğrencisi Steven Berghuis'in transferi için bizzat devreye girdi. Feyenoord'da birlikte çalıştığı Berghuis'i kadrosuna katmak isteyen Van Bronckhorst, bu transfer için yoğun çaba sarf ediyor. (Kaynak: FANATİK)

FENERBAHÇE EL KAABİ İÇİN LYON İLE YARIŞTA

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki El Kaabi için Lyon da devreye girdi. Fransız devi, tecrübeli golcüye yıllık 2.5 milyon euro ve imza parası teklif etti. Sarı-lacivertliler, bu transferde rakipleriyle mücadele etmeye devam ediyor. (Kaynak: FANATİK)

EN-NESYRİ TRANSFERİNDE SONA DOĞRU

Fenerbahçe, Youssef En-Nesyri için ilk etapta 15 milyon euro teklif etti. Transferin bu hafta sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. Sarı-lacivertliler, En-Nesyri'yi kadrosuna katarak forvet hattını güçlendirmek istiyor. (Kaynak: FOTOMAÇ)

Sevilla En-Nesyri İçin 20 Milyon Euro İstiyor

Fenerbahçe, En-Nesyri için Sevilla'ya 12 milyon euro teklif etti. İspanyol ekibinin 20 milyon euro istediği öğrenildi. Sarı-lacivertli yönetim, transferi makul bir seviyede bitirmek için rakamı düşürmeye çalışıyor. (Kaynak: TAKVİM)

FERDİ KADIOĞLU'NA AVRUPA KULÜPLERİNDEN YAKIN TAKİP

Ferdi Kadıoğlu'nu bu akşamki Avusturya-Türkiye maçında 9 kulüp scoutu takip edecek. Borussia Dortmund, Stuttgart, Bayer Leverkusen, Arsenal, West Ham United, Fulham, Wolverhampton, Atletico Madrid ve Valencia'nın gözleri milli futbolcunun üzerinde olacak. Kadıoğlu, Avrupa'nın büyük kulüplerinin radarında. (Kaynak: FOTOMAÇ)

TRABZONSPOR MARCO REUS'UN PEŞİNDE

Trabzonspor, Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Marco Reus'un peşinde. Teknik direktör Abdullah Avcı ve Meunier, Reus ile görüşerek transferi bitirmek için yoğun mesai harcıyor. Bordo-mavililer, bu transferle ses getirmek istiyor. (Kaynak: FOTOMAÇ)

GALATASARAY SOFYAN AMRABAT İÇİN HAREKETE GEÇTİ

Galatasaray, orta saha transferinde rotayı bir kez daha Sofyan Amrabat'a çevirdi. Sarı-kırmızılılar, Amrabat'ı kadrosuna katarak orta saha güçlendirmeyi hedefliyor. (Kaynak: FOTOMAÇ)

GALATASARAY'DA RABİOT SINAVI

Galatasaray, Adrien Rabiot'u transfer etmek için büyük bir rekabete hazırlanıyor. Calciomercato'nun haberine göre, Juventus 29 yaşındaki Rabiot için sezon başına 7 milyon Euro yıllıktan 2 yıllık yeni bir anlaşma hazırladı. Bu sözleşmede ayrıca 1 yıl daha uzatma seçeneği bulunuyor. Juventus'un yeni teknik direktörü Thiago Motta, Rabiot'nun hayranı olarak biliniyor ve takımı yeniden inşa ederken oyuncuyu kadrosunda tutmak istiyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.