Transfer Var: Galatasaraylı oyunculara Avrupa kancası | Beşiktaş Fenerbahçelilere talip! | Ferdi Kadığlu'nun alıcısı çok!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Galatasaraylı oyunculara Avrupa kancası | Beşiktaş Fenerbahçelilere talip! | Ferdi Kadığlu'nun alıcısı çok!
Yayınlanma:

Süper Lig devleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer döneminde büyük hamleler yapmaya hazırlanıyor. Avrupa'nın önde gelen kulüpleri de transfer pazarında hareketli günler yaşıyor. İşte transfer piyasasında öne çıkan gelişmeler:

MANCHESTER UNİTED'IN GÖZÜ FERDİ KADIOĞLU'NDA

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United, Fenerbahçe'nin yetenekli oyuncusu Ferdi Kadıoğlu'nu radarına aldı. Kulübün, genç yıldız için teklif hazırlığında olduğu belirtiliyor.

ferdi2.jpg

NEWCASTLE VE ARSENAL, FERDİ KADIOĞLU İÇİN YARIŞTA

İngiltere'nin iki büyük kulübü Newcastle United ve Arsenal, Ferdi Kadıoğlu için birbirine girdi. Her iki kulüp de Fenerbahçe'ye 30 milyon euro ödemeye hazır.

ciro.jpg

BEŞİKTAŞ, CİRO IMMOBİLE İLE ANLAŞTI

Beşiktaş, Lazio'nun 'Altın Ayakkabı' sahibi golcüsü Ciro Immobile ile anlaşma sağladı. 34 yaşındaki İtalyan forvetin, birkaç gün içinde İstanbul'a gelerek 2 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

saint.jpg

FENERBAHÇE'DEN İKİ BÜYÜK HAMLE

Fenerbahçe, Corinthians'ın 10 milyon euro talep ettiği Wesley için pazarlıklarını sürdürüyor. Ayrıca, Al-Ahli'den Allan Saint-Maximin için gelen teklifi kabul eden oyuncu, Fenerbahçe ile anlaşmaya çok yakın. Fransız kanat oyuncusu, Fenerbahçe'ye gelmek istediğini açıkladı ve maaşının bölüşülmesi konusunda Al-Ahli ile görüşmeler devam ediyor .

GALATASARAY'DA GUELA DOUE VE AMAR DEDİC TRANSFERLERİ

Galatasaray, Rennes'in genç yeteneği Guela Doue ile anlaşmaya vardı ve kulübü ile pazarlıklarda son aşamaya geldi. Alternatif olarak düşünülen Amar Dedic transferi için de çalışmalar sürüyor. Galatasaray ayrıca, Udinese'den Samardzic için devreye girerek oyuncunun şartlarını sordu ve teklif sunmaya hazırlanıyor .

TRABZONSPOR, ATTİLA SZALAİ İLE İMZA AŞAMASINDA

Trabzonspor, Macar stoper Attila Szalai'yi kadrosuna katmak için son aşamaya geldi. Transferin yakın zamanda resmiyet kazanması bekleniyor.

GALATASARAY'A DEV TEKLİFLER

Galatasaray'ın genç yeteneği Barış Alper Yılmaz için Napoli ve Ajax devrede. Napoli, oyuncu için 25 milyon euroluk teklif hazırlığında. Ajax ise Barış Alper Yılmaz'ı gündemine alarak Galatasaray'a teklif yapmayı planlıyor.

rade.jpg

BEŞİKTAŞ, FENERBAHÇE'NİN YILDIZLARINI TAKİPTE

Beşiktaş yönetimi, Fenerbahçe'den satışa çıkarılması beklenen Samet Akaydin, Rade Krunic, Miguel Crespo, Ryan Kent ve Edin Dzeko'yu radarına aldı. Bu oyuncuların transferi için girişimlerde bulunulması bekleniyor .

kerem2.jpg

KEREM AKTÜRKOĞLU AVRUPA'DA TAKIM ARIYOR

Galatasaray'ın yıldızı Kerem Aktürkoğlu, Avrupa'da takım arayışına devam ediyor. Genç oyuncu, Spartak Moskova'nın teklifini reddetti .

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.