Transfer Var: Gençlerbirliği'nden Afrika çıkarması| Ankaragücü'nde Radakovic yolcu! | 4 büyüklerde transfer gelişmeleri...

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Gençlerbirliği'nden Afrika çıkarması| Ankaragücü'nde Radakovic yolcu! | 4 büyüklerde transfer gelişmeleri...
Yayınlanma:

HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Süper Lig’in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de birçok oyuncu, Türk kulüplerinin radarında.

Ankara kulüplerinde de hareketlilik var. Seçime giden Ankaragücü'nde bir ayrılık daha yaşanmak üzere. Gençlerbirliği ise bir Afrika çıkartması yaparak bazı oyuncuları denemeye aldı.

İşte son transfer haberleri ve iddialar:

GALATASARAY'DA HAREKETLİ GÜNLER

Galatasaray, kadrosunu güçlendirme çalışmalarını sürdürürken, mevcut oyuncularına da teklifler gelmeye devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekipten ayrılmak isteyen Nicolo Zaniolo'ya İtalya'nın Fiorentina takımı talip oldu. Fiorentina'nın, Galatasaray'ın gündemindeki Sofyan Amrabat'ı takasta kullanmak istediği belirtiliyor.

zani.jpg

Galatasaray ayrıca, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan Scott McTominay ve Aaron Wan-Bissaka için 20 milyon euroluk bir teklif yaptı . Sarı-kırmızılılar, Michy Batshuayi'nin ardından Oğuz Aydın transferinde de sona yaklaştı. Başkan Dursun Özbek'in bu süreci bizzat yürüttüğü ifade edildi .

FENERBAHÇE'NİN FORVET ATAĞI

Fenerbahçe, hücum hattını güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Sarı-lacivertliler, Romelu Lukaku'ya ilgisini sürdürürken, Atletico Madrid'den Alvaro Morata için de temaslarını sıklaştırdı. Fenerbahçe'nin, EURO 2024 sona ermeden bu iki golcüden birini kadrosuna katmayı hedeflediği belirtiliyor . Ayrıca, dünya çapında bir santrfor arayışında olan Fenerbahçe'nin Robert Lewandowski transferinde ısrarcı olduğu ve Polonyalı golcü için tüm şartları zorlayacağı öne sürüldü.

lewa.jpg

Ferdi Kadıoğlu ise Avrupa'nın dev kulüplerinin dikkatini çekmeye devam ediyor. Arsenal ve Borussia Dortmund'un ciddi takibinde olan oyuncu için Fenerbahçe'nin, 30 milyon euronun altındaki teklifleri kabul etmeme kararı aldığı bildirildi .

BEŞİKTAŞ'TA YENİDEN YAPILANMA

Beşiktaş, sözleşmesi sona eren Cenk Tosun'un yanı sıra Aboubakar ve Muleka ile yollarını ayırmayı planlıyor. Forvet hattını baştan inşa etmek isteyen siyah-beyazlıların, Borussia Dortmund'dan Sebastien Haller ve milli futbolcu Bertuğ Yıldırım'ı transfer etmek istediği ifade ediliyor .

orkun.jpg

Ayrıca, Beşiktaş'ın Benfica forması giyen milli oyuncu Orkun Kökçü'nün durumunu yakından takip ettiği ve anlaşma sağlanması durumunda oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planladığı belirtiliyor . Siyah-beyazlılar, Lille ile sözleşmesi sona eren Yusuf Yazıcı ile büyük oranda anlaştı . Menajerler tarafından önerilen İranlı futbolcu Alireza Jahanbaksh için ise teknik direktör Giovanni van Bronkchorst'un görüşüne göre hareket edilecek .

TRABZONSPOR'DAN YENİ TEKLİF

Trabzonspor, kadrosunu güçlendirmek için Norwich forması giyen Nunez'e yeni bir teklif yaptı. Bordo-mavililerin, İngiliz ekibine yaptığı teklifi 4.5 milyon euroya kadar yükselttiği öğrenildi.

ANKARAGÜCÜ'NDE BİR AYRILIK DAHA

Ankaragücü seçime gün sayarken savunmasının önemli isimlerinden ve kaptanlarından Uros Radakovic'i de kaybetmenin eşiğinde. Geçtiğimiz sezon küme düşen Ankaragücü, kemik kadrosunu tutmak yerine gelen teklifleri değerlendirmeyi seçince bir çok oyuncusuyla yolları ayırdı, ayırmaya devam ediyor.

rado.jpg

Ali Sowe, Mujakic ve Pedrinho gibi önemli oyuncuların ardından savunmacı Radakovic de takımdan ayrılmaya hazırlanıyor. Kocaelispor'un Radakovic ile ciddi anlamda ilgilendiği ve bu transferi tamamlamak istediği aktarıldı.

GENÇLERBİRLİĞİ ESKİ GÜNLERDEKİ GİBİ AFRİKA'DA

Yeni sezonda yeni yönetim ve teknik heyetiyle güçlü bir giriş yapmak isteyen Gençlerbirliği kadrosunu güçlendirme çalışmalarına devam ederken bir yandan da 'scouting' anlamında arayışlarını sürdürüyor.

afrika.jpg

Son olarak Afrika'dan 2 oyuncuyu denemek için Ankara'ya getirdiği konuşulan Gençlerbirliği, oltayı Gambiyalı futbolculara attı. Gambiyalı futbolcular Musa Jaiteh ve Muhammed Jabbi denenmek için Ankara'ya getiriliyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.