Transfer Var: Hojbjerg için Mourinho dopingi | Galatasaray'da sağ bek belli | Trabzon'un kasa dolabilir| Beşiktaş kalite peşinde

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Hojbjerg için Mourinho dopingi | Galatasaray'da sağ bek belli | Trabzon'un kasa dolabilir| Beşiktaş kalite peşinde
Yayınlanma:

Süper Lig'in büyük kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor, transfer sezonunda önemli hamleler yapmak için yoğun mesai harcıyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden transfer haberleri ve iddiaları gündemdeki yerini koruyor. İşte öne çıkan transfer gelişmeleri:

menuer.jpg

LYON VE MONACO, THOMAS MEUNİER İÇİN DEVREDE

Teknik direktör Abdullah Avcı'nın takımda kalmasını istediği Thomas Meunier için Fransız devleri Lyon ve Monaco devreye girdi. Deneyimli futbolcuyu kadrolarına katmak için girişimlerde bulunan Fransız ekipleri, Beşiktaş'ın teklifine karşı rekabet edecek. (FANATİK)

BEŞİKTAŞ'IN GOLCÜ HEDEFLERİ: HALLER VE MİLİK

Golcü arayışını sürdüren Beşiktaş, Borussia Dortmund'dan Sebastian Haller ile Juventus forması giyen Arkadiusz Milik'i gündemine aldı. Siyah-beyazlıların teknik direktörü Can Bronckhorst, her iki isme de onay verdi. (FANATİK)

milik.jpg

STUTTGART'IN SEMİH KILIÇSOY ISRARI

Alman ekibi Stuttgart, Beşiktaş'ın genç yıldızı Semih Kılıçsoy için ısrarını sürdürüyor. Beşiktaş yönetimi, genç oyuncunun en az bir sezon daha takımda kalmasını istese de Stuttgart ile görüşmelere devam ediyor. (FANATİK)

GALATASARAY, GUELA DOUE TRANSFERİNDE SONA YAKLAŞTI

Galatasaray, Rennes forması giyen Guela Doue transferinde sona geldi. Sarı-kırmızılılar, sağ bek transferinde Doue'nin yanı sıra Wan-Bissaka, Ricardo Pereira ve Zeki Çelik isimleri üzerinde duruyor. (FANATİK, FOTOMAÇ)

FENERBAHÇE'NİN FORVET HEDEFLERİ: DARWİN NUNEZ VE EN-NESYRİ

Fenerbahçe, Darwin Nunez ve En-Nesyri transferleri için şartları zorluyor. Sarı-lacivertliler ayrıca Samardzic ya da McKennie'yi kadrosuna katmak için çalışmalarını sürdürüyor. (FANATİK)

fb.jpg

FENERBAHÇE'DEN LAURİENTE İÇİN TEKLİF

Fenerbahçe, Armand Lauriente transferi için Sassuolo'ya 13 milyon euro artı bonus teklifi yapmaya hazırlanıyor. (FOTOMAÇ)

BEŞİKTAŞ, Dİ MARİA, HUMMEL VE HALLER'DEN HABER BEKLİYOR

Beşiktaş; Angel Di Maria, Mats Hummel ve Sebastian Haller'e yaptığı tekliflerden geri dönüş bekliyor. Siyah-beyazlılar, transfer rotasını bu futbolculardan gelecek haberlere göre belirleyecek. (FOTOMAÇ)

TRABZONSPOR'UN GÖZDESİ: MARCO REUS

Trabzonspor, Borussia Dortmund ile yollarını ayıran Marco Reus'u transfer etmek istiyor. (KARAR)

samar.jpg

SAMARDZİC TRANSFERİNDE GALATASARAY VE FENERBAHÇE KARŞI KARŞIYA

Galatasaray ile Fenerbahçe, Udinese forması giyen Lazar Samardzic transferi için rekabet halinde. (SABAH)

HOJBJERG TRANSFERİNDE MOURİNHO FAKTÖRÜ

Fenerbahçe, Pierre-Emile Hojbjerg transferini Jose Mourinho'nun referansıyla bitirmeyi planlıyor. (SABAH)

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.