Transfer Var: Süre kısaldıkça iddialar artıyor | Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor şartları zorluyor!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Süre kısaldıkça iddialar artıyor | Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor şartları zorluyor!
Yayınlanma:

Yaz transfer dönemi hızla devam ederken, Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok takım kadrolarını güçlendirmek için ardı ardına hamleler yapıyor. Transfer pazarında yaşanan son gelişmeler ve iddialar, futbolseverlerin heyecanını artırıyor.

BEŞİKTAŞ'TA HAREKETLİ GÜNLER: GHEZZAL AYRILIYOR, LOTOMBA VE ANGELO GÜNDEMDE

Beşiktaş'ta Rachid Ghezzal ile yollar ayrılıyor. Cezayirli yıldızın, Suudi Arabistan ekibi Al-Orobah ile anlaşmaya vardığı ve transferin kısa süre içinde resmiyet kazanacağı öğrenildi. Siyah-beyazlı ekip, Ghezzal’ın ayrılığı sonrası sağ bek pozisyonu için Nice forması giyen Jordan Lotomba ve sağ kanat için Palmeiras’ın yetenekli oyuncusu Angelo ile görüşmelerini sürdürüyor. Her iki oyuncunun da transferi, Beşiktaş’ın yeni sezonda kadro derinliğini artırmayı hedeflediğini gösteriyor.

FENERBAHÇE’DE BÜYÜK PLAN: STERLİNG VE GORETZKA HAMLELERİ

Fenerbahçe, transfer dönemine damgasını vuracak isimlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Sarı-lacivertliler, Manchester City’nin yıldız ismi Raheem Sterling için yeniden harekete geçti. Ancak Fenerbahçe bu transferde yalnız değil; Juventus ve bazı Suudi Arabistan kulüpleri de Sterling için devreye girmeye hazırlanıyor. Fenerbahçe’nin bir diğer hedefi ise Bayern Münih’in yıldız orta saha oyuncusu Leon Goretzka. Ancak bu transferde Fenerbahçe’nin rakipleri Atletico Madrid ve Napoli olacak.

Fenerbahçe, ayrıca Boca Juniors’ta forma giyen genç orta saha oyuncusu Cristian Medina için de girişimlere başladı. Sarı-lacivertlilerin bu transferi tamamlaması halinde, genç oyuncu Türk futbolunda ses getirebilir.

GALATASARAY'DAN TALİSCA BOMBASI: ŞAMPİYONLAR LİGİ'NE KALINIRSA TRANSFER GERÇEKLEŞECEK

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’ne kalması halinde büyük bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, uzun süredir adı Süper Lig takımlarıyla anılan Anderson Talisca’yı kadrosuna katmak istiyor. Şampiyonlar Ligi’nden gelecek gelirle birlikte bu transferin gerçekleşmesi yüksek ihtimal olarak görülüyor.

Galatasaray ayrıca Monaco’nun 25 yaşındaki sol beki Ismail Jakobs’u kiralamak için girişimlerini sürdürüyor. Teknik direktör Okan Buruk ise Avrupa’dan teklifler alan Yunus Akgün’ün takımda kalmasını istedi. Bu durum, Galatasaray’ın genç oyuncuya olan güvenini bir kez daha gösteriyor.

TRABZONSPOR'DA FORVET ARAYIŞI: WEGHORST OLMAZSA GREGORİTSCH

Trabzonspor, golcü arayışını sürdürüyor. Hollandalı yıldız Wout Weghorst ile anlaşma sağlayan bordo-mavililer, Burnley ile pazarlıklarını sürdürüyor. Ancak bu transferde pürüz çıkması durumunda Trabzonspor, Avusturyalı forvet Michael Gregoritsch’i kadrosuna katmaya çok yakın.

ANTALYASPOR’DAN HAMLELER: HALİL DERVİŞOĞLU VE MİHA ZAJC GÜNDEMDE

Alex de Souza’nın çalıştırdığı Antalyaspor, transferde büyük oynamaya devam ediyor. Kırmızı-beyazlılar, Galatasaray’dan Halil Dervişoğlu’nu kiralamak için teklifte bulundu. Maaş konusunda anlaşma sağlanması durumunda transferin kısa sürede resmiyet kazanması bekleniyor. Antalyaspor ayrıca, Fenerbahçe’de gözden çıkarılan Miha Zajc için de temaslara başladı. Teknik direktör Alex de Souza’nın, Zajc için olumlu rapor verdiği öğrenildi.

FENERBAHÇE’DEN AMRABAT VE RABİOT ATAĞI

Fenerbahçe, Fiorentina’nın Faslı orta saha oyuncusu Sofyan Amrabat ile anlaşma sağladı. Sarı-lacivertliler, futbolcu satışı yaparak harcama limitini açtığı anda bu transferi resmiyete dökecek. Ayrıca, Juventus’un deneyimli orta saha oyuncusu Adrien Rabiot için de Fenerbahçe harekete geçti. İmza parası ve bonuslarla birlikte bu transfer için 25 milyon euroyu gözden çıkaran sarı-lacivertliler, Rabiot’u kadrosuna katmak için tüm şartları zorlayacak.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.