Transfer Var: Transfer sezonunda son 30 gün! |Galatasaray'da Depay sesleri | Fenerbahçe'de Puertas gündemi!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Transfer sezonunda son 30 gün! |Galatasaray'da Depay sesleri | Fenerbahçe'de Puertas gündemi!
Yayınlanma:

Süper Lig'de transfer dönemi heyecanı tüm hızıyla devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor başta olmak üzere Türkiye'nin dev kulüpleri transfer çalışmalarını sürdürüyor. Avrupa'nın önde gelen liglerinden de birçok yıldız futbolcu, Süper Lig ekiplerinin radarında yer alıyor. İşte son transfer haberleri ve dedikodularıyla ilgili öne çıkan başlıklar:

CAMERON PUERTAS FENERBAHÇE YOLUNDA

Geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'ye karşı gösterdiği performansla dikkat çeken Cameron Puertas, sarı-lacivertlilere bir adım daha yaklaştı. İsviçre Ligi'nde gösterdiği performansla göz dolduran Puertas, transferin tamamlanması durumunda Fenerbahçe'nin bu sezonki en önemli hamlelerinden biri olabilir .

YUSUF YAZICI’NIN GALATASARAY OPSİYONU

Lille'den ayrılan milli futbolcu Yusuf Yazıcı, Avrupa'dan bir kulüple anlaşamazsa rotasını Galatasaray'a çevirebilir. Yazıcı’nın Türkiye'ye dönüş ihtimali, Galatasaray taraftarlarını heyecanlandırdı. Kulüp yetkilileri, bu transferin gerçekleşmesi durumunda orta sahada önemli bir güç kazanmayı hedefliyor .

FENERBAHÇE’NİN SOL BEK ARAYIŞI: SERGİO REGUİLON

Fenerbahçe, sol bek arayışlarına devam ediyor. Gündeme gelen son isim ise Tottenham'ın İspanyol yıldızı Sergio Reguilon. Mourinho döneminde Tottenham'a 30 milyon euroya transfer olan Reguilon’un kiralık olarak Fenerbahçe'ye gelebileceği konuşuluyor .

TRABZONSPOR’UN FORVET HEDEFİ: PAUL ONUACHU

Weghorst transferinde istediği sonucu elde edemeyen Trabzonspor, rotayı yeniden Paul Onuachu’ya çevirdi. Southampton ile görüşmelerin yeniden hız kazandığı ve bu transferin bordo-mavililer için öncelikli hale geldiği öğrenildi .

ÇAYKUR RİZESPOR BOUPENDZA İLE ANLAŞMA AŞAMASINDA

Bonservisi elinde olan Gabonlu forvet Aaron Boupendza, Süper Lig ekibi Çaykur Rizespor’a çok yakın. Rizespor, Boupendza ile son görüşmeleri yaparak transferi resmileştirmeye hazırlanıyor .

GALATASARAY’DA DEPAY SESLERİ

Galatasaray, Atletico Madrid'ten ayrılan ve boşa çıkan Memphis Depay’ı yeniden gündemine aldı. Sarı-kırmızılılar, Depay ile yapılan ilk görüşmelerde olumlu yanıt alırken, transferin kısa süre içinde sonuçlanması bekleniyor .

MARİO RUİ GALATASARAY’IN LİSTESİNDE

Galatasaray, sol bek arayışlarında Napoli’nin tecrübeli oyuncusu Mario Rui ile ilgileniyor. Rui’nin transferi, Galatasaray’ın savunma hattını güçlendirme stratejisinin önemli bir parçası olarak görülüyor .

FENERBAHÇE MARİO LEMİNA’NIN PEŞİNDE

Fenerbahçe, Galatasaray’da da forma giymiş olan Mario Lemina’yı kadrosuna katmak için harekete geçti. Lemina’nın sarı-lacivertlilere transferi, orta sahadaki rekabeti artıracak gibi görünüyor.

HAKİM ZİYECH İÇİN KÖRFEZ RÜZGARI

Galatasaray’ın yıldızı Hakim Ziyech, menajerinin Körfez ekiplerinden gelen teklifleri dikkate alabileceğini söylemesi üzerine, sarı-kırmızılı yönetim oyuncunun ayrılığına sıcak bakmaya başladı. Ziyech’in yüksek maaşı, kulübün bu ayrılığı desteklemesinin en önemli nedenlerinden biri olarak gösteriliyor.

NİKOLA VLASİC GALATASARAY’IN GÜNDEMİNDE

Galatasaray, Torino’da forma giyen Nikola Vlasic’i kadrosuna katmak istiyor. Orta sahaya bir takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılılar, 26 yaşındaki yıldızı kiralamak için İtalyan ekibiyle görüşmelere başladı .

ZAHA LEİCESTER CİTY YOLUNDA

Galatasaray’ın gözden çıkardığı Wilfried Zaha, kiralık olarak Premier Lig ekibi Leicester City’ye transfer olmaya çok yakın. İngiliz kulübünün, Zaha için 10 milyon euro kiralama bedeli ödeyeceği konuşuluyor .

KEREM AKTÜRKOĞLU SPARTAK MOSKOVA’YA MI?

Spartak Moskova’nın maaş teklifinde artış yapmasıyla, Kerem Aktürkoğlu’nun Rus ekibine transferi gündemde. Ancak genç yıldızın, kariyerini Avrupa’nın büyük liglerinde sürdürme isteği transferin önündeki en büyük engel olarak duruyor .

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.