Transfer Var: Transfer sezonunun son günü nefes kesiyor! | Galatasaray'da Zalewski son durum! | Fenerbahçe fırsat peşinde!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Transfer sezonunun son günü nefes kesiyor! | Galatasaray'da Zalewski son durum! | Fenerbahçe fırsat peşinde!
Yayınlanma:

Süper Lig’in devleri Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor, yaz transfer döneminin son günlerine girerken kadrolarını güçlendirmek için yoğun mesai harcıyor. Avrupa’nın önde gelen liglerinden de dikkat çekici transfer hamleleri sürerken, takımlar son fırsatları değerlendirme peşinde.

FENERBAHÇE’DEN CRİSTİAN MEDİNA HAMLESİ

Fenerbahçe, Boca Juniors forması giyen Cristian Medina transferini ocak ayı için büyük ölçüde bitirdi ancak kulüp henüz resmi açıklamayı yapmadı. Sarı-lacivertli ekip, Medina’yı hemen kadroya katmak için Arjantin kulübünü ikna etme çalışmalarını sürdürüyor .

GALATASARAY ZALEWSKİ İÇİN YOĞUN PAZARLIKTA

Galatasaray, Roma’da forma giyen Nicola Zalewski için pazarlıklarda sona yaklaştı. Bonservis bedelini 12 milyon Euro’ya kadar düşüren sarı-kırmızılılar, oyuncunun yıllık ücret beklentisi konusunda görüşmelerini sürdürüyor. Zalewski'nin İstanbul'a transferine sıcak baksa da mali şartlarda uzlaşı sağlanmaya çalışılıyor .

TRABZONSPOR, GİFT ORBAN İÇİN SON GÜNLERE GİRDİ

Trabzonspor, Lyon'dan Gift Orban'ı kadrosuna katmak için yoğun çaba harcıyor. Lyon'u ikna eden Karadeniz ekibi, oyuncunun tarafındaki pürüzleri gidermeye çalışıyor. Trabzonspor yönetimi, transfer döneminin son anına kadar bu transferi bitirmek için çalışmalara devam edecek .

BEŞİKTAŞ’TA SADİO MANE HEYECANI

Beşiktaş, transferin son saatlerinde dünyaca ünlü yıldız Sadio Mane’yi kadrosuna katmak için fırsat kolluyor. Transfer döneminin bitimine az bir süre kala siyah-beyazlı yönetim, her an bir fırsat çıkması halinde bu büyük hamleyi gerçekleştirmek için hazır durumda .

FENERBAHÇE, RAYAN CHERKİ İÇİN DEVRE ARASINI BEKLİYOR

Fenerbahçe Sportif Direktörü Mario Branco, devre arası transfer döneminde Lyon’un Fransız yıldızı Rayan Cherki’nin menajeri ile masaya oturmayı planlıyor. Sarı-lacivertliler, genç yeteneği kadroya katmak için uzun vadeli bir transfer planı oluşturmuş durumda .

YUSUF YAZICI İÇİN SÜRPRİZ GELİŞMELER BEKLENİYOR

Geçtiğimiz sezon Lille formasıyla başarılı bir performans sergileyen Yusuf Yazıcı, şu anda boştaki oyuncular arasında yer alıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile bir görüşme yaptığı belirtilen Yusuf Yazıcı’nın, transfer döneminin son günlerinde siyah-beyazlı ekibe sürpriz bir imza atabileceği ifade ediliyor .

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.