Transfer Var: Transferin bitmesine 3 gün kaldı | Galatasaray'da Zalewski gündemi | Fenerbahçe'de stoper ihtimali!

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Transfer Var: Transferin bitmesine 3 gün kaldı | Galatasaray'da Zalewski gündemi | Fenerbahçe'de stoper ihtimali!
Yayınlanma:

Süper Lig’in dört büyük kulübü Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe ve Trabzonspor, yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını hızlandırmış durumda. Avrupa'nın önde gelen liglerinden oyuncuları kadrolarına katmak isteyen bu takımlar, taraftarlarını heyecanlandıran transfer iddialarıyla gündemde.

BEŞİKTAŞ TRİPPİER İÇİN GERİ SAYIMDA

Beşiktaş, sağ bek rotasyonunu güçlendirmek için Premier Lig'in deneyimli isimlerinden Kieran Trippier’i kadrosuna katmak istiyor. Newcastle United ile yapılan pazarlıklar devam ederken, İngiliz futbolcunun kulüplerin anlaşması halinde Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi .

Ayrıca Beşiktaş, Yusuf Yazıcı transferi için de harekete geçti. Lille’de forma giyen milli futbolcuyla büyük oranda anlaşmaya varıldığı konuşuluyor. Siyah-beyazlılar, Yusuf’u Türkiye’ye geri getirerek orta saha rotasyonunu güçlendirmeyi planlıyor .

Bir diğer çarpıcı transfer iddiası ise Al Nassr'dan Sadio Mane'yi kadroya katma girişimi. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat'ın bizzat yürüttüğü bu transferde önemli adımlar atıldığı ifade ediliyor. Öte yandan basında çıkan haberlerin aksine Beşiktaş yönetiminden gelen açıklamalarda Sadio Mane ile ilgili bir girişim olmadığı aktarıldı.

GALATASARAY’IN GÖZDESİ LUCA PELLEGRİNİ VE NİCOLA ZALEWSKİ

Galatasaray, transfer döneminde hem savunma hem de hücum hattına takviyeler yapmayı sürdürüyor. İtalyan sol bek Luca Pellegrini’yi gündemine alan sarı-kırmızılılar, Juventus ile görüşmelerine devam ediyor.

Roma'dan Nicola Zalewski için ise büyük mesafe kat edildi. Roma’nın, Galatasaray’ın teklifini kabul ettiği ve futbolcuyla yapılacak son görüşmelerin transferi netleştireceği öğrenildi .

Savunmaya bir diğer isim ise Lille'den Alexsandro Ribeiro. Galatasaray'ın, genç savunmacıyı kadrosuna katmak için Fransız kulübüyle görüşmelere başladığı iddia ediliyor .

TRABZONSPOR’DAN GİFT ORBAN ATAĞI

Trabzonspor, Lyon'un 22 yaşındaki Nijeryalı forveti Gift Orban'ı kadrosuna katmak için temaslarını yoğunlaştırdı. Bordo-mavililerin, genç yetenekle anlaşmaya çok yakın olduğu ve transferin kısa süre içinde netleşebileceği belirtiliyor.

FENERBAHÇE’YE JOEL MATİP ÖNERİSİ

Fenerbahçe'de savunma hattını güçlendirme çalışmaları sürüyor. Liverpool'un tecrübeli stoperi Joel Matip, sarı-lacivertli ekibe önerildi. Fenerbahçe’nin, Jose Mourinho’nun savunma oyuncusuna olan ilgisini de göz önünde bulundurarak transferi değerlendirdiği gelen bilgiler arasında.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.