Trasnfer Var: Gündemdeki isimler Otavio, Medina, Aboubakar | Transferde son dönemeç

Transfer sezonu tüm hızıyla devam ederken Süper Lig'in dev kulüpleri Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'un yanı sıra Avrupa'nın önde gelen liglerinden de dikkat çeken transfer haberleri ve iddiaları gündeme gelmeye devam ediyor. 'Transfer Var'da gündemi, gazete manşetlerini derlemeye devam ediyoruz...

Trasnfer Var: Gündemdeki isimler Otavio, Medina, Aboubakar | Transferde son dönemeç
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: YASİN ŞAHİN

Süper Lig’de yaz transfer dönemi tüm hızıyla devam ederken, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor gibi dev kulüpler, kadrolarını güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyor. Avrupa’nın önde gelen liglerinde de yankı bulan transfer iddiaları ve kulüplerin hedefindeki isimler, futbolseverlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. İşte son günlerde Süper Lig ve Avrupa futbolunda öne çıkan transfer gelişmeleri:

ŞENOL GÜNEŞ ESKİ ÖĞRENCİSİNİ İSTİYOR

Şenol Güneş, Beşiktaş'ta birlikte çalıştığı Aboubakar'ı Trabzonspor'a getirmek istiyor. Beşiktaş'ın göndermek istediği Kamerunlu, maaşını alarak tribünde oturmak istediğini iletmişti.

OTAVIO İÇİN GİRİŞİM BAŞLADI

Osimhen ile taraftarını sevindiren Galatasaray şimdi de Al-Nassr'ın Portekizli 10 numarası Otavio'ya teklif götürmeye hazırlanıyor.

MEDINA ISRARI BİTMİYOR

Fenerbahçe, Boca Juniors'ın yıldızı için şartları zorlamayı sürdürüyor. Öte yandna Chilwell ile de görüşmeler devam ediyor.

UMUT BOZOK AYRILIYOR

Kadro dışı kalan ancak yeni teknik direktör Şenol Güneş tarafından affedileceği düşünülen Umut Bozok'u Amedspor istiyor.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.