Türk futbolunun Rapid Wien kabusu

Avusturya ekibi Rapid Wien bu sezon adeta Türk futbolunun kabusu oldu. Rapid Wien bu sezon iki Türk takımına karşı da sahadan zaferle ayrıldı.

Türk futbolunun Rapid Wien kabusu
Yayınlanma:

ÖZEL HABER: ÖMERCAN ÖZMEN

Avusturya ekibi Rapid Wien bu sezon adeta Türk futbolunun kabusu oldu. İki Türk takımına karşı üç maç oynayan Avusturya ekibi ikisi deplasman olmak üzere toplamda üç galibiyet aldı.

Rapid Wien ilk olarak Avrupa Ligi 3. Eleme Turunda Trabzonspor ile eşleşti. Trabzon'da oynanan maçı 1-0 kazanan Avusturya ekibi evinde ise 2-0 galip gelerek temsilcimizi eledi.

Play-off turunda Braga'ya elenerek Konferans Ligi'ne düşen Rapid Wien burada da Başakşehir ile eşleşti. Başakşehir'in lig serüveninde ilk maçı olan Rapid Wien maçı bizim için yine hüsranla bitti.

Rapid Wien 43 ve 46.dakikalarda bulduğu gollerle sahadan 2-1 galip ayrıldı. Bu sezon oynadığımız üç maçta sadece bir gol attığımı Viyana ekibinden puan dahi alamadık.

Liginde normal sezonu 6., Şampiyonluk Play-off Ligi'ni de dördüncü tamamlayan Rapid Wien'in iki takımımıza karşı kurduğu bu üstünlük ligimizin kalitesini de yeniden sorgulattı.

 Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.