Türkiye-Galler: Milliler Samsun'da galibiyet peşinde!

Türkiye A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki dördüncü maçında Galler ile karşı karşıya gelecek. Ay-yıldızlılar Galler'i Yeni Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda konuk edecek.

Türkiye-Galler: Milliler Samsun'da galibiyet peşinde!
Yayınlanma:

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki dördüncü maçında bu akşam Samsun'da Galler ile karşılaşacak A Milli Takım, hazırlıklarını Samsunspor Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı.

milli2.jpg

Millilerimiz D grubunda maç eksikleri ile beraber 6 puanda lider konumda bulunuyor. A Milli Futbol Takımı, 2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu'ndaki dördüncü maçında bu akşam Samsun 19 Mayıs Stadyumu'nda Galler'i konuk edecek.

milli1.jpg

Kırmızı-beyazlılar, bu müsabakanın hazırlıklarını sabah saatlerinde yaptığı son antrenmanla tamamladı. Samsunspor Mustafa Kemal Erkanat Tesisleri'nde gerçekleştirilen çalışma, ter idmanı şeklinde geçti. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop ve Genel Sekreter Kadir Kardaş da antrenmanı izledi.

TÜRKİYE-GALLER MAÇI BU AKŞAM...

2024 Avrupa Şampiyonası Elemeleri D Grubu dördüncü maçında Millilerimiz Samsun'da Galler'i konuk edecek. Zorlu mücadele saat 21:45'te başlayacak. Karşılaşma TRT 1 ekranlarından şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

MUHTEMEL 11'İMİZ

Mert, Zeki, Merih, Abdulkerim, Ferdi, Salih, Orkun, Hakan, Cengiz, Kerem, Barış Alper

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.