Türkiye Gençler ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları başladı

Türkiye satranç dünyası, iki önemli şampiyona ile hareketli günler yaşıyor. Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası ve Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonası, 18-24 Mayıs 2024 tarihleri arasında Samsun ve Ankara'da düzenleniyor.

Türkiye Gençler ve Emektarlar Satranç Şampiyonaları başladı
Yayınlanma:

HABER: AYBALA ALMİNA MELEK

Türkiye Gençler Satranç Şampiyonası, Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Samsun’a çıkarak Milli Mücadele'yi başlatmasının 105. yıl dönümünde Samsun’da gerçekleştirilecek. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı da içine alan bu anlamlı etkinlik, Samsun İlk Adım Satranç Salonu'nda yapılacak.

untitled-1-008.jpg

Genç satranç ustaları, şampiyonluk için kıyasıya mücadele edecek. Bu turnuvada şampiyon olacak sporcu, 2024 Türkiye Şampiyonası’na doğrudan katılım hakkı kazanarak büyük bir başarıya imza atacak.

EMEKTARLAR ANKARA'DA HAMLE YAPIYOR

Türkiye Emektarlar Satranç Şampiyonası ise Ankara’da düzenleniyor. 18-24 Mayıs tarihleri arasında Türkiye'nin dört bir yanından gelen satranç emektarları, Türkiye Satranç Federasyonunun (TSF) Ulus’taki binası Atatürk Satranç Merkezi’nde bir araya gelecek. Yılların deneyimini taşlarına yansıtan emektar satranççılar, şampiyonluk için ter dökecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.