Türkiye - Hollanda maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. F Grubu'nda yer alan Türkiye, grubunu ikinci sırada tamamlayarak son 16 turunda Avusturya ile karşılaştı. Kritik mücadelede galip gelen Milliler, adını çeyrek finale yazdırdı. Türkiye, çeyrek finalde Hollanda ile karşı karşıya gelecek. Peki Türkiye- Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta?

Türkiye - Hollanda maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?
Yayınlanma:
Güncelleme:

Türkiye A Milli Takımı, Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Merih'in attığı iki golle Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Montella'nın yönetimindeki A Milli Takımı, Avusturya maçını kazanarak büyük bir başarıya imza attı. Çeyrek finale yükselen Türkiye'nin rakibi ise Hollanda olacak.

Hollanda, D Grubu'nda Avusturya ve Fransa'nın ardından üçüncü sırada yer alarak son 16 turuna yükselmişti. Son 16 turunda Romanya'yı 3-0'lık net bir skorla geçen Hollanda, çeyrek finalde Türkiye ile karşılaşacak. Peki, Türkiye-Hollanda maçı ne zaman, saat kaçta?

TÜRKİYE - HOLLANDA MAÇI NE ZAMAN?

Türkiye - Hollanda mücadelesi 6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00'da başlayacak. Bu heyecan dolu çeyrek final maçı, iki takımın yarı final bileti için vereceği zorlu mücadeleye sahne olacak.

Türkiye, Avrupa Futbol Şampiyonası'ndaki başarılı performansını sürdürerek çeyrek finalde de galip gelmeyi hedefliyor. Tüm futbolseverler, bu önemli karşılaşmayı büyük bir heyecanla bekliyor.

TÜRKİYE - HOLLANDA MAÇI HANGİ KANALDA?

6 Temmuz Cumartesi günü saat 22.00'da başlayacak olan karşılaşma TRT 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

AVRUPA ŞAMPİYONASI MAÇ TARİHLERİ

Avrupa Şampiyonası çeyrek finalleri 5-6 Temmuz, yarı finaller 9-10 Temmuz, final ise 14 Temmuz tarihlerinde gerçekleşecek.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.