Victor Osimhen Galatasaray’da: "Mertens, İtalya'da hep yanımdaydı, bu karar benim için kolay oldu"

Galatasaray, Avrupa futbolunun önemli isimlerinden biri olan Victor Osimhen’i kadrosuna kattı. Napoli’den kiralık olarak transfer edilen Nijeryalı golcü, Galatasaray TV'ye yaptığı açıklamalarda, sarı-kırmızılı kulübe katılmaktan büyük heyecan duyduğunu ifade etti.

Victor Osimhen Galatasaray’da: "Mertens, İtalya'da hep yanımdaydı, bu karar benim için kolay oldu"
Yayınlanma:

Osimhen, "Galatasaray’ın ilgisini duyduğum an karar vermem kolay oldu. Galatasaray’ın ne kadar büyük ve aile gibi hissettiren bir kulüp olduğunu biliyordum. İnanılmaz bir taraftarı var ve onlar için elimden gelen her şeyi yapmak istiyorum" dedi.

Napoli’de beraber forma giydiği Dries Mertens ile tekrar bir araya gelecek olmanın kendisini heyecanlandırdığını belirten Osimhen, "Mertens, İtalya’ya gittiğimde hep yanımdaydı, benim için bir ağabey oldu. Onunla tekrar takım arkadaşı olacağım için çok heyecanlıyım" ifadelerini kullandı. Ayrıca, Galatasaray taraftarının coşkusundan da etkilendiğini belirten Nijeryalı oyuncu, "Taraftarımızın her golden sonra beni destekleyeceğini ümit ediyorum. Heyecanla bekliyorum" dedi.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Dursun Özbek de bu önemli transferle ilgili açıklamalarda bulundu. Özbek, "Victor, Galatasaray ve Türk sporu için çok önemli bir transfer. Avrupa’daki mücadelemizde ve Türkiye’deki beşinci yıldız hedefimizde ondan büyük beklentilerimiz var. Eminim ki bu beklentilere karşılık verecektir. Onun gibi dünya yıldızlarının kulübümüzde olması bizleri ve taraftarlarımızı çok memnun ediyor" dedi.

Napoli, Osimhen'in Haziran 2025’e kadar Galatasaray'da kiralık olarak forma giyeceğini, sözleşmesinin ise 30 Haziran 2027'ye kadar uzatıldığını duyurdu. Geçen sezon Napoli formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 32 maçta 17 gol ve 4 asistle oynayan Osimhen, şimdi Galatasaray formasıyla sahada büyük başarılar elde etmeyi hedefliyor.

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.