Ziraat Bankkart galibiyetle bitirdi

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2021-2022 Sezonu hafta sonu oynanan maçların ardından sona erdi. Ligin son 26’ıncı ve son haftasında Ziraat Bankkart deplasmanda İzmir temsilcisi Altekma’nın konuğu oldu.

Ziraat Bankkart galibiyetle bitirdi
Yayınlanma:
Güncelleme:

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 2021-2022 Sezonu hafta sonu oynanan maçların ardından sona erdi. Ligin son 26’ıncı ve son haftasında Ziraat Bankkart deplasmanda İzmir temsilcisi Altekma’nın konuğu oldu. Atatürk Voleybol Salonunda oynanan 1 saat 34 dakika süren mücadeleyi Arzu Uzatgöz ile Ferhat Büyükpamukçu hakem ikilisi yönetti.

Ziraat Bankkart baştan sona üstün bir oyun ortaya koyarak son set haricinde zorlanmadan 3-0 kazanarak puanını 61’e yükseltti. Alınan galibiyet ile kırmızı beyazlılar galibiyet sayısını 21’e yükseltti ve Fenerbahçe'nin dörtlü finalde rakibi oldu.

Mücadelenin ilk setine fırtına gibi giren Ziraat Bankkart etkili servislerle ALTEKMA’yı oyundan düşürüp bu seti 17-25 alarak 0-1 öne geçti. İkinci sette her iki takımda ilk bölümde birbirine üstünlük kurmakta zorlandı. Final bölümünde etkili servislerine devam eden Ziraat Bankkart Martin Atasanov ile etkili olunca seti 21-25 alarak 0-2 öne geçti.

Üçüncü set büyük çekişmeye ve mücadeleye sahne oldu. Ev sahibi ALTEKMA sete iyi başlayıp ilk teknik molaya 12-10 üstün gitti. Mola dönüşü toparlanan Ziraat Bankkart aradaki sayı farkını kapattı. Setin final bölümüne kadar iki takımda büyük bir mücadele ortaya koydular. Setin son bölümünde köşe hücumlarında etkili olan Ziraat Bankkart bu seti de 26-28 alarak parkeden 0-3 galip ayrılarak sezonu üç puanla kapattı.

SALON: Atatürk Voleybol Salonu

HAKEMLER: Arzu Uzatgöz – Ferhat Büyükpamukçu

ALTEKMA: Ertuğrul Gazi, Cafer Kirkit, Maksim Buculjevic, Hugo Hamacher, Oğuzhan Tarakçı, Yunus Emre Tayaz (Mehmet Özbek(L) Halil Dolaşık, Garkoroudi Khan, Hüseyin Şahin)

ZİRAAT BANKKART: Martin Atanasov, Bedirhan Bülbül, Halil İbrahim Yücel, Arslan Ekşi, Faik Samed Güneş, Oreol Camejo (Berkay Bayraktar(L) İzzet Alp Akkuş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.