Ziraat’in “Efeleri” nefes aldırmadı

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 6. haftası dün akşam oynanan Arkas Spor-Ziraat Bankkart ve Avşar Maden Suyu Afyon Bld. Yüntaş-Tokat Bld. Plevne ve maçlarıyla sona erdi.

Ziraat’in “Efeleri” nefes aldırmadı
Yayınlanma:
Güncelleme:

AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 6. haftası dün akşam oynanan Arkas Spor-Ziraat Bankkart ve Avşar Maden Suyu Afyon Bld. Yüntaş-Tokat Bld. Plevne ve maçlarıyla sona erdi.

Haftanın en önemli maçında zirveyi yakından ilgilendiren maçta Ziraat Bankkart deplasmanda Arkas Spor’u zorlu bir mücadelenin ardından 3-1 yenerek iddiasını bir kez daha ortaya koydu.

YÜNTAŞ GALİP GELDİ

Günün ikinci maçında orta sıralarda yer alan Avşar Maden Suyu Afyon Belediyesi Yüntaş ile Tokat Belediye Plevne karşı karşıya geldi. Büyük çekişmeye ve heyecana sahne olan maçının galibi, 25-22, 25-23, 18-25 ve 25-15’lik set sonuçlarıyla 3-1 ev sahibi Avşar Maden Suyu Afyon Bld. Yüntaş oldu. AXA Sigorta Efeler Ligi’nde 7. hafta, 6 Kasım Cumartesi günü oynanacak karşılaşmalarla başlayacak.

İLK SET ARKAS SPOR’UN

Voleybol AXA Sigorta Efeler Ligi 6. haftanın son maçında Ziraat Bankkart, deplasmanda Arkas Spor'u 3-1 yendi. Atatürk Voleybol Sigorta Shop Spor Kompleksi’nde oynanan ve 143 dakika süren mücadeleyi Sadettin Deneri, Ferhat Büyükpamukçu hakem ikilisi yönetti. İlk sete fırtına gibi giren Arkas Spor baştan sona üstün götürdüğü 30 dakika süren bu seti 25-22 alarak 1-0 öne geçti.

BÜYÜK ÇEKİŞME VARDI

İkinci setten itibaren oyuna ağırlığını koyan Ziraat Bankkart hem savunmada hem de hücumda etkili bir performans ortaya koyarak 30 dakika süren bu seti 22-25 alarak durumu 1-1’e getirdi. Üçüncü set büyük çekişmeye sahne oldu. Her iki takımda setin son bölümüne kadar birbirine üstünlük kurmakta zorlanırken set sonunda etkili servisler atan Ziraat Bankkart 46 dakika süren seti 30-32 alarak 1-2 öne geçti.

TER MAAT YILDIZLAŞTI

Dördüncü setin ilk bölümünde iki takımda birbirine üstünlük kuramadı ve aradaki sayı farkı açılmadı. Setin son bölümünde hem savunmada hem de hücumda etkili bir Ziraat Bankkart vardı. 37 dakika süren setin son bölümünde etkili bloklarla rakibini durduran Başkent ekibi bu seti de 24-26 alarak parketen 3-1 galip ayrılıp haftayı üç puanla kapattı. Kırmızı beyazlı takım adına bu sette Wouter Ter Maat’ın etkili oyunu ile Başkent ekibi galibiyete uzandı.

SALON: Atatürk Voleybol Sigorta Shop Spor Kompleksi

HAKEMLER: Sadettin Deneri, Ferhat Büyükpamukçu

ARKAS SPOR: Ulaş Kıyak, Hoag, Mustafa Cengiz, Gabriel, Efe Mandıracı, McDonnell (Caner Dengin, Mirza Lagumdzija, Halit Kurtuluş, Batuhan Avcı)

ZİRAAT BANKKART: Bedirhan Bülbül, İzzet Alp Akkuş, Atanasov, Faik Samet Güneş, Ter Maat, Tuinstra (Murat Tokgöz, Berkay Bayraktar, Camejo, Aykut Gedik, Halil İbrahim Yücel)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.