Zirvede büyük kapışma

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında yarın sahasında deplasmanda zirveyi yakından ilgilendiren maçta Abalı Denizlispor’un konuğu olacak.

Zirvede büyük kapışma
Yayınlanma:
Güncelleme:

Osmanlıspor Spor Toto 1. Lig’in 23. haftasında yarın sahasında deplasmanda zirveyi yakından ilgilendiren maçta Abalı Denizlispor’un konuğu olacak. 47 puanla ligde lider durumda bulunan yeşil beyazlılar ile son haftalarda büyük bir çıkış yakalayan 44 puanlı Ankara ekibi mor sarılıları arasındaki mücadele büyük bir heyecana sahne olacak. Denizli Atatürk Stadı’ndaki mücadele saat 16.00’da başlayacak bu önemli karşılaşmayı Volkan Bayarslan yönetecek.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Osmanlıspor yarın deplasmanda Abalı Denizlispor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde yapılan antrenman bir saat sürdü. Isınmaya koşusuyla başlayan haftanın son antrenmanı koordinasyona yönelik oyunla devam etti. Daha sonra 5’e 2 top kapma oyununa geçen mor sarılılar sprint çalışmasının ardından serbest şut çalışmasıyla antrenmanı sonlandırdı. Hazırlıklarını tamamlayan Osmanlıspor karayolu ile Denizli’ye hareket etti.

İLK MAÇ DENİZLİ’NİN

İki takım Spor Toto 1. Lig'in 6. haftasında Osmanlı Stadı’nda karşı karşıya gelmişler bu maçı Denizlispor deplasmanda 2-0 kazanmıştı. Maçın 5. dakikasında Recep Niyaz ile ilk yarıyı 1-0 önde kapatan konuk ekip ikinci yarının 60. Dakikasında Mehmet Akyüz'ün golüyle sahadan üç puanla ayrılan takım olmuştu. Bu iki takım yarın bir kez daha liderlik için sahaya çıkacaklar. Osmanlıspor eğer bu maçı kazanırsa averajla uzun bir aranın ardından liderlik koltuğuna oturacak.

HAKEM VOLKAN BAYARSLAN

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Spor Toto Birinci Lig’in 23. haftasının maçlarını yönetecek hakemleri açıkladı. MHK’dan yapılan açıklamaya göre yarın Denizli Atatürk Stadyumu’nda saat 16.00’da oynanacak mücadeleyi Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını Alpaslan Dedeş ve Erdem Bayık yapacak. Maçın dördüncü hakemi Onur Özütoprak olurken, gözlemcisi Hüseyin Sabancı olacak. Maçın temsilciliklerini ise Hüsnü Arslan, Hakan Civa ve Hüseyin Altuntoprak yapacak.

 Düzeltmen, İnternet Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.